Lüüasaamine Sillamäel sai meie jaoks ootamatuseks. Muidugi, häälestasime end võidule, meil polnud probleeme koosseisuga mängu eel, ja alguski oli suurepärane – lõime kaks väravat. Ka vastane oli hästi häälestatud: neil õnnestus seis (0:2) tasa teha. Lasime sisse lüüa kaks mittekohustuslikku väravat – üks standardilt, teine juba pärast seda, kui jooksti seisu tasa tegema Seejärel läksid nad uljaks ja saime veel kaks väravat. Enne vaheaega õnnestus seisu tasandada – 3:4, rääkisime riietusruumis, kuid nähtavasti ei saanudki oma mõtet lõpuni viia.

Cosmose mängijad viibisid karantiinis praktiliselt kuni mänguni välja. Kas see asjaolu võis saada määravaks?

Välja arvatud kümme viimast päeva, oleme intensiivselt treeninud, seetõttu ma ei arva, et karantiini saab tõsimeeli nimetada üheks lüüasaamise põhjuseks. Mängijad olid isolatsioonis vajaliku tähtaja jooskul, mõned suusatasid ja käisid jooksmas, kuna jalutuskäigud pole keelatud. Enne mängu toimus meil trenn saalis, seega füüsiline seisund oli üldjoontes rahuldav.

Võib öelda, et mehed nägid mängu käigus väsinud välja ja neil kuidagi ei õnnestanud end käima saada. Väravate suunas oli meil palju katseid, kuid märki tabasime vähe, kontroll palli üle oli olemas, kuid Silmet mängis teise numbrina ja mitmel korral püüdis meid edukalt kinni vasturünnakutes. Pean märkima, et vastane on selle võidu välja teeninud. Oli tunda, et nad on suurepäraselt motiveeritud, vaatamata sellele, et ilma vaatajateta on raskem mängida. Seega mul on nende kohta ainult kiidusõnu öelda. Kuid järgmiseks mänguks Sillamäe Silmetiga saab meie meelestatus olema maksimaalne.

Mida peate lüüasaamise peamiseks põhjuseks?

Oleme ise süüdi, hakkasime võitma seisuga 2:0 ja oli veel võimalusi väravat lüüa, meie aga millegipärast tormasime vastast maha suruma, oleks aga pidanud rahulikult lõpuni mängima. Võimalik, et mingi eneserahustamine mängis oma rolli. Siiski midagi hirmsat ei juhtunud, meistrivõistlus kestab veel kaua ja otsustavaks saab play-off. Eelmisel aastal „oma“ punktide kaotamine maksis meile lõpptulemuse, kuid kes teadis, et väljalangemismängud tühistatakse. Olen kindel, et play-off'iga saab sellel aastal kõik korda, see toimub sajaprotsendiliselt, seega hakkame hoogu koguma vahetult hooaja viimasteks mängudeks.

Mängule Tartu Maksimumiga lähimas voorus lähenete sportliku raevuga?

Jah, selles mängus vaatame, kuidas on mehed oma peades selle lüüasaamise vastu võtnud. Tartu Maksimum on praegu samuti hoos, võitsid derbi Ravensiga. Meil jäävad punaste kaartide tõttu kohtumisest ilma Tšernei ja Poddubnõi, kuid teised mängijad peaks nad välja vahetama, seega saab koosseis olema võitlusvalmis.

Jaga
Kommentaarid