Dortmund asus kohtumist Henrikh Mkhitaryani väravast 16. minutil juhtima. Arsenal jõudis viigiväravani 41. minutil, kui täpne oli Olivier Giroud. Dortmundi võiduvärava realiseeris aga 82. minutil Robert Lewandowski.

Arsenali peatreener Arsene Wenger leidis kaotusest ka midagi positiivset.

"Pettumus on osa meeskonna arengust," ütles Wenger pärast mängu reporteritele. "Osad mängijad on üpris kurnatud, see oli ikkagi kõrge intentsiivsusega, kuid väheste võimalustega mäng. Dortmund oli väga organiseeritud ja suutis meie mängu pidurdada, kuid me ajasime ennast tagajalgadele esimese väravaga ning olime naiivsed ka teise puhul. Alustasime kõhklevalt ja andsime neile enesekindluse. Meie sorav jalgpall ei olnud piisavalt kiire."

Arsenalil, Dortmundil ja Napolil on kõigil tabelis kuus punkti ning Wenger usub, et edasipääsuks tuleb neil võita üks kahest järele jäänud võõrsil mängust - kas siis Saksamaal või Itaalias.

"Grupp on tihe ning meie jaoks raske, kuid siit on võimalus edasi pääseda. Vajame vaid ühte head tulemust võõrsilt," ütles ta.

"See on ilmselt üks raskemaid gruppe sel aastal, kuid ma usun, et me oleme võimelised edasi minema," lisas poolkaitsja Mikel Arteta.

F-alagrupi teises mängus alistas Napoli 2:1 Marseille'.