Meeskonnad on omavahel vastamisi Meistrite liiga poolfinaalis, kuid esimeses kohtumises peab Real läbi ajama mängukeelu all oleva Ricardo Carvalhota, kes sai eile Tottenham Hotspuri vastu kollase kaardi. Taktikaliselt õigesti käitudes oleks Carvalho pidanud hoiatuse välja võluma esimeses Tottenhami matšis, ent siis oleks Mourinho karistada saanud. Küll ei jäänud Mourinhol märkamata fakt, et Barcelona staar Andres Iniesta teenis avamängus Donetski Šahtariga kollase kaardi ja saab Reali vastu väljakule joosta.

„Tahan teada seda, miks Mourinho ei tohi kollaseid kaarte võtta, samal ajal kui teistel on see lubatud,“ küsis Mourinho ise. „Abitreener ütles esimeses Tottenhami mängus Carvalhole ja Cristiano Ronaldole, et teenige tahtlikult hoiatuskaart, mina olin aga sellele vastu. Järgmine päev Barcelona mängu vaadates aga nägime, et neile oli see lubatud.“

Real ja Barcelona jõudsid Meistrite liigas poolfinaali veenvalt. Real alistas Tottenham Hotspuri 4:0 ja 1:0 ning Barcelona Donetski Šahtari 5:1 ja 1:0. Mourinho tegutsemine on aga UEFA kõrgendatud tähelepanu all, sest alagrupiturniiril ta juba käskis oma meestel taktikalisi kollaseid kaarte hankida.