Madridi Real alistas Cristiano Ronaldo kahe värava abil Moskva CSKA 4:1 ja pääses veerandfinaali üldskooriga 5:2.

Chelsea ja Napoli põnevusmängu normaalaeg lõppes 3:1 inglastele, lisaajal viis Londoni klubi veerandfinaali Branislav Ivanovici 4:1 värav.

Normaalajal pääses Chelsea Didier Drogba ja John Terry väravatest 2:0 juhtima, kuid Šveitsi koondislane Gökhan İnler lõi 55. minutil ühe värava tagasi ja see seis rahuldas juba Napolit. Chelsea päästis lisaajale Frank Lampard, kes realiseeris 75. minutil itaallaste käega mängu eest teenitud penalti.

VIDEO: Chelsea - Napoli tipphetked:

VIDEO: Real Madrid - CSKA tipphetked

Mängude eel:

Chelsea - Napoli (avamäng 1:3)

Kui Chelsea täna põrub, peetakse UEFA Meistrite liiga veerandfinaalid esmakordselt alatest 1996. aastast ilma ühegi Inglismaa klubita.

Chelsea kapten John Terry tunnistas mängueelsel pressikonverentsil, et Napoli on ohtlik meeskond. "Itaalias meie suhtes vaenuliku publiku ees suutis Napoli väga hästi mängida. Eriti ohtlikud on nad rünnakul. Aga meil on head mängijad ja usume, et suudame seeria enda kasuks pöörata," sõnas Terry. 

Chelsea juhendaja Roberto Di Matteo leidis samuti, et itaallaste trumbiks on nende võimas ründeliin: "Peame kaitses väga kompaktselt mängima, sest Napoli on kontrarünnakutel üliohtlik. Aga me kavatseme Stamford Bridge`il nende elu väga raskeks teha."

Napoli on sel hooajal ühe mängu Inglismaa pinnal pidanud - alagrupiturniiril viigistati Manchester Cityga 1:1.

Madridi Real - Moskva CSKA (1:1)

Reali täht Cristiano Ronaldo pakatas mängu eel ensekindlusest. "Jalgpallis on kõik võimalik. Venemaa klubi võib Meistrite liiga võita, kuid seda ei juhtu sel aastal, sest meie tahame seda võita," teatas Ronaldo.

Avamängu tulemus portugallase sõnul Realile erilist eelist ei anna. "Peame minema mängule teadmisega, et seis on ohtlik. Avamängu 1:1 polnud meie jaoks mingi suur võit."

Kui Ronaldo käest küsiti Lionel Messi viie värava kohta Leverkuseniga mängus, vastas portugallane: "Mind ei huvita, mis teised mängijad teevad. Keskendun enda ja oma meeskonna mängule. Ma ei tea, kas mina suudan viis väravat lüüa. Võib olla suudan." Reali peatreener José Mourinho usub, et isegi kui Madridi tippklubi täna kaotab CSKA-le, ei ole tema töökoht ohus. "Minu arvamus on, et see tulemus ei muuda midagi. Olen hoopis rohkem mures mängu pärast, mis võib pakkuda igat sorti üllatusi. Esimene kohtumine lõppes keerulise tulemusega ning jättis kõik lahtiseks," teatas Mourinho.

Ükski Hispaania klubi ei ole Meistrite liiga play-offis varem välja langenud, kui seeria avamäng võõrsil on lõppenud 1:1.

---

Meistrite liigas on koha veerandfinaalis taganud FC Barcelona, AC Milan, Müncheni Bayern, Marseille Olympique, Benfica ja Apoel.