Schalke olukord muutus äärmiselt raskeks juba avapoolajal, mis kaotati 0:2. Külalismeeskonna väravatesadu sai veelgi hoogu teise 45 minuti jooksul, kui Hispaania suurklubi lõi suisa neli väravat. Kaks tabamust said kirja lõpuks nii Karim Benzema, Gareth Bale kui Cristiano Ronaldo, sakslaste auvärava lõi 90. minutil Klaas-Jan Huntelaar.

Vaata väravaid!

Õhtu teine mäng oli seevastu äärmiselt tasavägine. Chelsea pääses küll kiirelt ette, sest 9. minutil realiseeris Cesar Azpilicueta hea söödu Fernando Torres, kuid 64. minutil lõi Galatasaray kaitsja Aurelien Chedjou viigivärava.

Vaata väravaid!

Eilsetes mängudes sai külma duši osaliseks Manchester United, kes kaotas võõrsil kreeklaste Olympiakosele 0:2. Seega, kui United tahab siit veel edasi pääseda, peab ta kodus võitma kreeklasi vähemalt 2:0, et mäng lisaajale viia. Kui Olympiakos suudab Inglismaal veel ühe värava lüüa, siis peab Manchesteri meeskond edasipääsuks lööma koguni neli väravat. Teises mängus alistas Dortmundi Borussia võõrsil kindlalt 4:2 Peterburi Zeniidi, Robert Lewandowski lõi 2 väravat.

Korduskohtumised peetakse kolme nädala pärast.

Meistrite Liiga 1/8-finaalid:
Schalke 1-6 Real Madrid (0-2)
90'+1 Huntelaar - 13', 57' Benzema, 21', 69' Bale, 52', 89' Ronaldo

Galatasaray 1-1 Chelsea (0-1)
65' Chedjou - 9' Torres