Esimene tegi oma töö küll ära, võites koduväljakul 2:0 Müncheni Bayernit, kuid Napoli samasugune võit Villareali üle lülitas City konkurentsist. Manchester United ei saanud võõrsil jagu šveitslaste Baselist, kaotades närvesööva mängu 1:2.

Vaata kõikide kohtumiste väravaid SIIT!

Kõik mängud:

A-GRUPP

Manchester City - Bayern 2:0 (1:0)
36. Silva, 52. Y. Toure

Villarreal - Napoli 0:2 (0:0)
65. Inler, 76. Hamšik

B-GRUPP

Lille - Trabzonspor 0:0 (0:0)

Inter - Moskva CSKA 1:2 (0:0)
51. Cambiasso - 50. Doumbia, 86. V. Berezutski

C-GRUPP

Basel - Manchester United 2:1 (1:0)
9. Streller, 84. A. Frei - 89. Jones

Benfica - Oţelul Galaţi 1:0 (1:0)
7. Cardozo

D-GRUPP

Zagrebi Dinamo - Lyon 1:7 (1:1)
40. Kovacic - 45., 48., 52., 70. Gomis, 47. Gonalons, 64. Lopez, 76. Briand
Eemaldamine: 28. Leko (Zagreb)

Ajax - Madridi Real 0:3 (0:2)
14., 90.+2. Callejon, 41. Higuain

Asjaosaliste kommentaarid: (BBC-st)

FC Baseli väravavaht Yann Sommer: "Hullumaja! Me võitsime kodus Manchester Unitedit. Oleme Šveitsi meeskond ühest väiksest riigist ning oleme võitnud ühte suurimat klubi maailmas. Uskusime endasse ja tegime hea mängu."

Manchester City peatreener Roberto Mancini: "Elu ei ole veel läbi, Euroopa liiga karikas on samuti Manchester Cityle tähtis trofee. Praegu tundub see küll tähtsusetu, kuid finaali jõudes muutub ta väga tähtsaks. Meil on kahju, aga saime kõige raskema grupi, teadsime seda juba enne mängude algust. Õnnitlused Napolile! Unitedi väljalangemine on aga kummaline."

Manchester City kapten Vincent Kompany: "Kümnest punktist edasipääsuks ei piisanud, kuid hooaeg ei ole veel läbi äkki ongi Euroopa liiga meie jaoks realistlikum eesmärk. Napolile ja Münchenile alla jääda pole häbiasi. Viik Napoliga tähendas kõik."

Cesc Fabregas Twitteris: "Kaks inglise ja kaks Hispaania meeskonda Meistrite liigast väljas, Euroopa jalgpall on väga tugev."

Kõik Manchester Unitedi mängijad olevat Baseli staadionilt lahkudes kommentaaride jagamisest keeldunud.

Eelinfo:

Manchester City peab A-alagrupist edasipääsuks alistama kodus Müncheni Bayerni ning samal ajal lootma, et Napoli ei alista võõrsil Villarreali. Bayern on edasipääsu juba taganud.

Kevadise Meistrite liiga finalisti Manchester Unitedi teekond lõpeb, kui C-grupi kohtumises kaotatakse võõrsil FC Baselile. Esimene mäng Manchesteris lõppes nende meeskondade vahel 3:3 viigiga.