Sotsiaalmeedias on spordisõbrad rääkinud sellest ajast saadik vaid ühest asjast - hetkest, mil sündis Tottenhami 22-aastase poolkaitsja Erik Lamela imeline värav, mis viis kodumeeskonna 30. minutil 2:0 juhtima.

"Ilmselt on see parim minu mängija poolt löödud värav," kiitis Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino argentiinlast. "Vaid mängija, kellel on sellised tehnilised oskused nagu temal, võib taolise värava lüüa."

Hetk pärast väravat ei näidanud Pochettino siiski mingit emotsiooni ning vutisõbrad jõudsid juba spekuleerida, et Lamela saab talt taolise trikilöögi üritamise eest peapesu. Nagu selgub, nii siiski polnud. "Ma ei näita kunagi emotsioone välja - isegi sellise värava puhul mitte. Naudin seda hiljem kodus voodis."

Nagu juba mainitud, on sotsiaalmeedias kiidetud väravat taevani ning nii mõnegi arust kuulub see suisa kõigi aegade kaunimate tabamuste sekka. Tõsi, sarnase värava on Tottenhami kõigi aegade kalleim mängija (Lamela osteti eelmisel suvel 30 miljoni euro eest AS Romast) löönud aastate eest ka River Plate'i noortemeeskonna eest (alumine video).