Eilne mäng Old Traffordil jäi 1:1 viiki. Anthony Martiali 32. minuti penalti andis ManU-le lootust, et eurosari on võimalik päästa, kuid Philippe Coutinho imeline soolovärav 45. minutil andis kõik trumbid taas Liverpooli kätte. Siis oli vaja ManU-l juba neli väravat lüüa, mis nende tänase vormi juures on ilmselgelt üle jõu käiv ülesanne.

Mängust enam köitis teisel poolajal tähelepanu hoopis fännide omavaheline kemplemine Liverpooli sektori juures, millele on ilmselt oodata ka UEFA reageeringut. Teineteisele lajatati rusikahoope ning lendasid toolid, peamiselt Liverpooli fännide seast.

"Ma ei ole vihane ega pettunud, vaid oma mängijate üle uhke. Nad andsid endast kõik ning mul on hea meel, et fännid seda tunnustasid. Meid saadeti hoolimata kaotusest välja aplausiga - see on minu arust märkimisväärne. Me peame Manchester City alistama. Siis säilib veel võimalus Meistrite liigasse pääseda," rääkis ManU peatreener Louis van Gaal BBC vahendusel.

Liverpooli loots Jürgen Klopp: "Mulle meeldisid need kaks minutit enne poolajavilet, sest Coutinho reageeris kahel korral kiiremini kui tema vastane. See oli kõige vähem oodatud, et ta sellises situatsioonis midagi sellist teeks. Mis penaltisse puutub, siis see oli õigesti antud."

Koduses liigas ootab ManU-t nüüd pühapäevane derbi Manchester Cityga, Liverpool mängib samal päeval Southamptoniga.