United suutis teisel poolajal Nemanja Vidici väravast kohtumises väravaarve avada ning viis kodumeeskonna 58. minutil juhtima. Kaua eduseisu siiski hoida ei suudetud ning 67. minutil viigistas kohtumise Bastian Schweinsteiger. Bayernil oli selgelt enam võimalusi, kuid neid ei suudetud realiseerida. Schweinsteiger teenis 90. minutil teise kollase kaardi ning peab järgmise kohtumise nüüd vahele jätma.

Madridi Atletico suutis FC Barcelonale avapoolajal mitmeid keerulisi olukordi tekitada ja tasu tuli 56. minutil, kui vahetusest sekkunud Diego külalised juhtima viis. Siis algas Barcelona tormiline ründamine, mis kulmineerus Neymari 71. minuti viigiväravaga. Kodumeeskonnal oli veel mitmeid võimalusi, kuid võitu siiski kätte saada ei õnnestunud.

Mängu eel:
Manchester United (kodus) - Müncheni Bayern

Üle mitmete aastate kehva hooaega tegev Manchester United pääses veerandfinaali läbi raskuste. Võõrsil tuli kaheksandikfinaali avamängus tunnistada Olympiakose 2:0 paremust, kuid kodus võeti Robin van Persie kübaratriki abil 3:0 võit ja edeneti järgmisse vooru.

"Bayern oli möödunud aastal tugev meeskond ja loodavad sama saavutada ka sel hooajal. Neil on uus peatreener ning soovin neile õnne Bundesliga võidu puhul. Nad on tõenäoliselt meeskond, keda sel hooajal enim jälgitakse," lausus ManU peatreener Moyes enne kohtumist.

Bayernil on sel hooajal Meistrite liigas taas kõik sujunud. Võõrsil alistati kaheksandikfinaalis Londoni Arsenal 2:0 ning koduväljakul piisas 1:1 viigist.

"Meie vastu astub Manchester United, kes on üks tähtsamaid klubisid maailmas. Neil on endiselt väga head mängijad. Mul on au taas Manchesteris olla," lausus Bayerni peatreener Pep Guardiola.

ManU peab kohtumises hakkama saama ilma van Persie (põlvevigastus), Jonny Evansi, Chris Smallingu ja Patrice Evrata (mängukeeld).

Bayernil puudub Thiago Alcántara, kaartide tõttu jääb eemale Dante.

FC Barcelona (kodus) - Madridi Atletico

Barcelonal tuli kaheksandikfinaalis läbi hammustada Manchester City ning tulemusi vaadates polnudki ülesanne raske. Võõrsil alistati inglased 2:0 ja kodus 2:1.

"Atleticol on sel hooajal väga hästi läinud. Nad tunduvad väga enesekindlad ning tugevad. Tänavuses kolmes kohtumises on nad tõestanud ennast väga raskete vastastena," lausus Barelona peatreener Gerardo Martino.

Atletico on sel hooajal võibolla turniiril parimat minekut näidanud. Alagrupis alistati kõik vastased kindlalt ja kaheksandikfinaalis võeti AC Milanil skalp kokkuvõttes 5:1.

"Matš saab olema raskeim, mis me sel hooajal Barcelona vastu pidanud. Barca on taas täisrivistuses. Nad tahavad asjad kindlasti täna ära otsustada. Peame oma võimalused ära kasutama," lausus Diego Simeone.

FC Barcelona peab hakkama saama ilma põhiväravavahi Victor Valdesita.

Atleticol jäävad eemale Raúl García (kaardid), Javi Manquillo ja põhiründaja Diego Costa.