Lisaks kavatseb UEFA määrata Cityle piirangu, et nad võivad uue hooaja Meistrite liigasse registreerida tavapärase 25 mängija asemel vaid 21 pallurit, vahendab Eurosport.

City on üks üheksast klubist, kes on rahalise ausa mängu reegleid rikkunud. Hetkel peavad kõik need meeskonnad UEFA-ga läbirääkimisi võimaliku karistuse üle. City juhtkond polevat karistusega nõus, kuid neil on aega vaid reedeni, et UEFA-ga kokkuleppeni jõuda.

Ajalehe Daily Telegraphi andmetel võib City osutuda ainsaks meeskonnaks, kes karistuse osas kokkuleppeni ei jõua ja kaebab UEFA otsuse arbitraažikohtusse.

Manchester City on finantsreeglit rikkunud kahel viimasel hooajal, mil meeskond on teeninud kahjumit kokku 150 miljonit naela. Reeglite kohaselt ei või kahjum hooaegadel 2011/12 ja 2012/13 ületada 37 miljoni naela piiri.

Karmim karistus, mida rahalise ausa mängu reeglite rikkumine võib kaasa tuua, on meeskonna väljaheitmine Meistrite liigast. Seda UEFA ühegi reegleid rikkunud klubi puhul tänavu rakendada ei kavatse.