Legia kasutas kordusmängus Celticu vastu ühte mängijat, kes ei oleks tohtinud selles mängus osaleda, vahendab Eurosport. Nimelt teenis Bartosz Bereszynski eelmise hooaja Euroopa liiga mängus punase kaardi, mis kestis kolm mängu. Mängija ei osalenudki Legia ridades järgnevas kolmes kohtumises, aga Legia ei registreerinud Bereszynskit teises eelringis Iiri klubi St Patrick's Athleticu vastu, seega ei läinud see tol korral kirja. Bereszynski jooksis mängus Celticu vastu aga väljakule kolmanda vooru korduskohtumises, kõigest mõned minutit enne mängu lõppu. Legia võitis Šoti meeskonda kahe mängu kokkuvõttes 6:1.

Poola klubi on kinnitanud, et UEFA kahtlustab neid pettuses. "Teatame, et UEFA on algatanud põhjaliku uurimise seoses Legia-Celticu kordusmänguga, kus osales Bartosz Bereszynski. Legia kogub praegu vajalikku infot ja annab selgitusmaterjali UEFA-le üle juba täna. Uuringu tulemused avaldame esimesel võimalusel," oli kirjas Legia kodulehel.

Juhul kui Legia jäöb süüdi, määratakse neile UEFA poolt automaatne 0:3 kaotus kordusmängus. Kuna avakohtumise suutis Legia kodus 4:1 võita, tähendaks loobumiskaotus seda, et võõrsilväravate reegliga läheks hoopiski Celtic sellest paarist edasi, vahendab Soccernet.