Legia võitis küll Šotimaa meistrit Glasgow Celticut kahe mängu kokkuvõttes 6:1, kuid kuna viimase mängu viimaseks kaheks minutiks pandi platsile mängukeelu all olev mängija Bartosz Bereszynski, saadi kordusmängu 2:0 võidu eest hoopis tehniline 0:3 kaotus ning võõrsil löödud väravaga pääses edasi Celtic.

Kuigi Celticu mäng sloveenlaste Mariboriga ja Legia kohtumine Euroopa liiga play-off'is kasahhide Aktobega peaks aset leidma juba järgmisel nädalal (vastavalt kolmapäeval ja neljapäeval), on Legia teinud veel ühe meeleheitliku sammu õiglust jalule seada.

CAS kinnitas, et registreeris eile õhtul kell 17.30 Legia apellatsiooni, mis kiirmenetluse korras üle vaadatakse. Otsus lubatakse teatavaks teha esmaspäeval kella 18-ks (Šveitsi aja järgi).

Eurosport vahendab mõlemas mängus pingil istunud ning tänaseks Motherwelli laenatud Henrik Ojamaa kommentaari: "Päeva lõpuks saavad kõik aru, et reeglid on reeglid, kuid kõik tunnevad, et karistus oli väga ülekohtune. See on UEFA otsus ning vastutus lasub neil. Klubi saab aru, et nad tegid vea, kuid karistus ei tohiks olla nii karm, kuna meeskond oli väga tubli, et nii veenvalt edasi pääses ning selle ära võtmine on neile mõistagi suur pettumus."