"Mida enamat sai Sparta tahta?" kõlab loo pealkiri. Ning jätkub: "Sparta peab läbima kolm ringi, et täita unistus Meistrite Liiga alagrupiturniirist. Esimene samm on rohkem kui lihtne. Vastaseks võinuks tulla näiteks Malmö Rootsist, aga tuleb Eesti või San Marino meister. Lihtsalt muinasjutt!"

"Levadia on suhteliselt noor klubi, loodud alles 1998. aastal, kuid olnud kodumaal pidevalt tippu," rääkis Sparta peatreener Vítězslav Lavička vahetult pärast loosi Sparta kodulehele. "Kindlasti ei saa meil nendega kerge olema - Balti riikide jalgpall on tõusuteel. San Marino klubi kohta ei tea ma samas tõesti midagi."

Veidi hiljem, pärast meeskonna treeningut, lisas poolkaitsja Borek Dočkal aga juba: "Saime lisainfot mõlema võimaliku vastase kohta. Arvan, et loos on vastuvõetav."

Abikapten Lukaš Vacha lisas: "Pole vahet, kes on vastane. Tahame niikuinii jõuda välja alagruppi. See on alles esimene samm. Treenerid teevad kindlasti meile korraliku ettevalmistuse."

Sport.cz lisab samas, et Levadia ja La Fiorita duelli selge soosik on Levadia, kes "mängib pidevalt Euroopas, kuid alates 2010. aastast pole teisest eelringist kaugemale suutnud murda." Kaugemast ajaloost meenutatakse ka duelli Newcastle'i ja Istanbuli Galatasarayga. Ning mõistagi tuletatakse meelde, et alles mullu trehvasid Eesti ja Tšehhi tšempionid, kui Plzeni Viktoria alistas Nõmme Kalju kahe kohtumise kokkuvõttes 10:2.

La Fiorita on aga eurosarjades mänginud varem kahel hooajal ning nelja senise mängu väravate vahe on 0:10.