Sakslasest kohtunik Felix Brych pidi G-alagrupimängu, milles Küprose klubi kindlustas edasipääsu play-off’i, paariks minutiks katkestama esmalt avapoolaja lõpus ning teist korda mõni hetk pärast teise poolaja algust, sest kodumeeskonna fännid sattusid signaalrakettidega liiga hoogu ning väljakut kattis paks suits, vahendab Reuters.

Zenit avaldas täna juhtunu kohta oma kodulehel pressiteate: „Peame situatsiooni, kus mõned üksikud toetajad mängu kulgu negatiivselt mõjutavad ning meile sellega sanktsioone kaela tõmbavad, lubamatuks. Käivitame lähipäevil koostöös UEFA ja Venemaa jalgpalliliiduga juurdluse ning rakendame edaspidi fännide läbiotsimseks rangemaid meetmeid.”

Zeniidi poolkaitsja Roman Širkov kutsus oma fänne idiootideks. „Nad on tõelised idioodid, mis muud ma öelda saaks?” ütles Venemaa koondislane pärast mängu reporteritele. Zeniidi väravavahi Vjatšeslav Malafejevi sõnul segasid antud vahejuhtumid nende meeskonna mängu ning maksid neile võidu.

Kohtumine Zeniidi ja APOEL-i vahel lõppes 0:0 viigiga. APOEL-ist sai seega esimene Küprose klubi, kes kunagi Meistrite liigas play-off ringi jõudnud. Alagrupis teist kohta hoidev Zeniit pääseb edasi, kui detsembris alistatakse või mängitakse viiki FC Portoga.