Vooru kesksetes mängudes läksid vastamisi Paris Saint-Germain ja Real Madrid A-grupis ning Madridi Atletico ja Torino Juventus D-grupis.

Prantsusmaa valitsev meisterklubi alustas kohtumist suurepäraselt, kui juba 14. minutil viis meeskonna juhtima endine Reali mängumees Angel di Maria. Loetud minutid pärast pooltunni täis tiksumist suurendas argentiinlane kauni löögiga PSG eduseisu. Kõigest minut hiljem vähendas Gareth Bale ilusa kauglöögiga Reali kaotusseisu, aga videokohtunike süsteem VAR fikseeris waleslase puhul käega mängu ning tabamus tühistati.

PSG 2:0 eduseis püsis pikalt ning tundus, et selle seisuga ka mäng lõppeb, kuid esimesel lisaminutil lisas veel kolmandagi tabamuse Thomas Meunier. Real näitas kohtumises üllatavalt kehva löögitäpsust, kui kaheksast üritusest koguni seitse läks mööda ning üks blokeeriti.

Teises A-grupi kohtumises leppisid väravateta viigi Club Brügge ja Istanbuli Galatasaray.

D-grupi suures vastasseisud heitlesid omavahel Madridi Atletico ja Torino Juventus. Esimest poolaega domineeris Atletico, kellel oli mitu võimalust minna kohtumist juhtima, kuid esimene poolaeg lõppes siiski väravateta viigiga.

Teist poolaega alustas paremini Juventus ning 47. minutil viis Juan Cuadrado külalised ka juhtima. 65. minutil kasvatas Blaise Matuidi Juventuse eduseisu. Atletico ei lasknud aga kaotusseisust end heidutada ning hakkasid mängu lõpu poole üha enam taas kohtumist domineerima. Esimese tabamuseni jõudis Atletico 70. minutil, kui peaga suunas palli väravasse Stefan Savic.

Atletico sai väravast vaid indu juurde ning hakkas taga ajama viigiväravat. Palju kõneainet tekitas olukord 83. minutil, kui Leonardo Bonucci mängis kastis käega, aga kohtuniku vile vaikis. Atletico mehed nõudsid olukorrast häälekalt penaltit ning Diego Costa sai selle eest ka kollase kaardi. Võõrustajad said lõpuks oma tahtmise 90. minutil, kui viigivärava lõi Hector Herrera. 2:2 viigiseisul kohtumine ka lõppes.

Mõnevõrra üllatuslikult on avavooru järel D-grupi liider Moskva Lokomotiv, kes alistas võõrsil 2:1 Leverkuseni Bayeri.

B-grupis on avavooru järel liider Müncheni Bayern, kes oli kodus 3:0 parem FK Crvena zvezdast. Saksamaa hiiule tõid võidu Kingsley Comani, Robert Lewandowski ja Thomas Mülleri tabamused.

Kaheväravalise eduseisu mängis maha kevadine finalist Tottenham Hotspur. Harry Kane'i ja Lucas Moura tabamused viisid meeskonna võõrsil Piraeuse Olympiakose vastu juhtima, aga Daniel Podence ja Mathieu Valbuena tabamused päästsid Kreeka klubile viigipunkti.


C-grupis säras kübaratrikiga Mislav Orsic, kes aitas Zagrebi Dinamo 4:0 võidule Atalanta üle. Ühe tabamuse lisas veel Marin Leovac. Kindla võidu sai kirja ka Manchester City, kui 3:0 alistati võõrsil Donetski Šahtar. Inglismaa valitseva meisterklubi eest olid täpsed Riyad Mahrez, Ilkay Gündogan ja Gabriel Jesus.