Sarnase kaebuse on Napoli kohta esitanud UEFA-le juba Arsenal, kelle fännid ei näinud avalööki detsembrikuises Meistrite liiga mängus, sest nende politseieskort saabus kokkulepitud kohta liiga hilja.

Sel nädalal kulus ühel 200-pealisel Swansea fännigrupil kohtumispaigast politseieskordi saatel staadionile jõudmiseks ligi kaks tundi. Ülejäänuid hoiti kinni staadioni ukse taga ning lubati sisse alles pärast avalööki.

"Meie fännide jaoks on selline kohtlemine haletsusväärne. Sellele ei ole lihtsalt mingit vabandust ning me nõuame nii UEFA kui ka Napoli ametnikelt vastuseid," seisis Swansea City kodulehel.

"Veelgi hullem on see, et see ei olnud Napolit külastavate välisfännide jaoks esimene kord, kui nii juhtub. Arsenali fänne tabas sama saatus hiljuti Meistrite liigas."

Itaalias olevat tavaline, et politsei toob fännid kokkupõrgete vältimiseks vastastoetajatega staadionile kas mitu tundi varem või natuke hiljem ning hoiab neid pärast mängu tribüünil kinni veel ligi tunni jagu, kirjutab Football Italia.