17. juulil kell 18.30 Sonera staadionil toimuvale mängule minek on tehtud eestlastele võimalikult mugavaks ja soodsaks ning suure abikäe on siinkohal ulatanud Tallink. Laevapileti hind lastele (5-17. a.) on 14 eurot, täiskasvanutele 28 eurot ning alla 5-aastastele lastele tasuta. Fännide laevapileteid ja pääsmeid mängule on võimalik osta internetist, sooduspakkumiste arv on piiratud. Lisaks on laevas spetsiaalselt fännidele baar, kust on hinnad fännidele soodsad. Staadionil on fännidele eraldatud põhjatribüün, kus kõik Kalju fännid ühise sektori moodustavad.

Korduskohtumine on kavas 23. juulil kell 18.30 Kadrioru staadionil, kus selgub kahe meeskonna hulgast järgmisesse ringi pääseja. Piletid sellele kohtumisele on saadaval mugavalt eelmüügis hinnaga 10 eurot. Pileteid saab osta ka mängupäeval staadionil, kui pileti hind on juba 15 eurot. Eestisse on oma tuleku planeerinud juba üle 1000 soomlase. Väravad avatakse kell 17.00 ning mäng lõppeb kell 20.15.

HJK on Soome kuulsaim ja edukaim meeskond, mis on oma riigi 25-kordne meister ning ainuke Soome klubi, kes on jõudnud UEFA Meistrite Liiga alagrupiturniirile. HJK ridades mängivad mitmed kuulsad Soome jalgpallurid, nagu näiteks Mika Väyrynen, Teemu Tainio ja Mikael Forsell, kel on kambapeale kirjas üle 200 koondisemängu.

Kahte meeskonda ühendab selline Soome vutilegend nagu Jari Litmanen, kel on mõlema klubiga väga head suhted. Nimelt on tegu endise HJK mängijaga, kelle ridades ta klubiga mitmeid tiitleid võitis ning samuti osales ta pikemat aega Nõmme Kalju treeningutel. Pikalt klubita olnud 42-aastast ründaja pole otsust oma karjääri jätkamise kohta veel teinud.