Madridi Real oli 0:3 taga ning mäng tiksus lisaaja poole, sest sama skooriga lõppes ka nädal tagasi avakohtumine. 97. minutil määrati Realile aga penalti, mille Ronaldo külmavereliselt realiseeris, saates tiitlikaitsja poolfinaali.

Tegemist oli Ronaldo kümnenda väravaga Juventuse vastu. Saavutus on tähelepanuväärne, sest kunagi varem pole ükski mängija ühe kindla klubi vastu nii palju skoorinud. Barcelona ründaja Lionel Messi on löönud Arsenali võrku üheksa palli.

Ühtlasi on Ronaldo ainus mängija, kes jõudnud Meistrite liigas ühe hooajaga kõmmutada 15 väravat. Pärast eilset on ta seda suutnud juba kolmel korral. Varasemalt on ta jõudnud ka 17 ja 16 väravani.

Samuti sai Ronaldost esimene mängija, kes Meistrite liigas skoorinud järjest 11 kohtumises. Sama pikk on hetkel tema resultatiivsete mängude seeria kõikide sarjade peale kokku.

Portugali ründetuus tähistas ka väikest juubelit, sest käis väljakul oma 150. Meistrite liiga mängus. Varem on nii uhke tähiseni jõudnud vaid kaks mängijat - tema endine tiimikaaslane Iker Casillas (167) ja endine Barcelona poolkaitsja Xavi Hernandez (151).