Kuigi ManU - AC Milani vastasseisu esimesed teravamad momendid olid kodumeeskonna värava all, siis Wayne Rooney värav 13. minutil võis juba otsustada edasipääseja saatuse. Milan vajab nüüd igal juhul kolme väravat, mille saavutamine tundub rohkem kui küsitav. Aga pall on ümmargune...

Poolaeg lõppes ManU eduseisul 1:0.

Kohe teise poolaja avaminutil lõi Rooney veel ühe värava ja asi selge. 59. minutil viis Ji-Sung Park Manchester Unitedi juhtima 3:0 ja Darren Fletcher vormistas 88. minutil lõppseisuks 4:0.

Beckham pääses platsile vanu aegu meenutama 64. minutil.

Meeskondade algkoosseisud:

Manchester United: 1-Edwin van der Sar; 2-Gary Neville (captain), 5-Rio Ferdinand, 15-Nemanja Vidic, 3-Patrice Evra; 17-Nani, 24-Darren Fletcher, 18-Paul Scholes, 13-Park Ji-Sung; 10-Wayne Rooney, 25-Antonio Valencia.

AC Milan: 12-Christian Abbiati; 20-Ignazio Abate, 25-Daniele Bonera, 33-Thiago Silva, 18-Marek Jankulovski; 21-Andrea Pirlo, 23-Massimo Ambrosini (captain), 16-Mathieu Flamini; 80-Ronaldinho; 22-Marco Borriello, 11-Klaas Jan Huntelaar.

---------------------------------

Madridis oli seis pärast avapoolaega 1:0 kodumeeskonna kasuks, värava lõi 6. minutil Cristiano Ronaldo. Real aga eduseisu hoida ei suutnud ja Lyon kindlustas edasipääsu veerandfinaali 75. minuti Miralem Pjanici tabamusest.

Meeskondade algkoosseisud:

Real Madrid: 1-Iker Casillas; 4-Sergio Ramos, 18-Raul Albiol, 19-Ezequiel Garay, 2-Alvaro Arbeloa; 24-Esteban Granero, 10-Lassana Diarra, 8-Kaka, 14-Guti; 9-Cristiano Ronaldo, 20-Gonzalo Higuain.

Olympique Lyon: 1-Hugo Lloris; 13-Anthony Reveillere, 3-Cris, 4-Jean-Alain Boumsong, 20-Aly Cissokho; 14-Sidney Govou, 28-Jeremy Toulalan, 17-Jean Makoun, 8-Miralem Pjanic, 19-Cesar Delgado; 9-Lisandro Lopez.

---------------------------------

Eelinfo:

Suur õhtu on David Beckhami jaoks, kes teeb esimese mängu Old Traffordil oma endise koduklubi vastu. Seitse aastat tagasi siirdus Inglismaa ekskapten Unitedist Madridi Reali.

"Ma tean, et Old Traffordil võita on üliraske, kuid mulle meeldivad suured väljakutsed," kinnitas Beckham pressikonverentsil, vahendab The Sun.

Inglane on õnnelik ka taaskohtumise üle oma endise peatreeneri Sir Alex Fergusoniga, kellega tülist sai alguse tema lahkumine Manchesterist. "Väga tore on teda jälle näha. Ta on hirmuäratav mees, kuid seda heas mõttes. Ta on minu karjääris mänginud väga olulist rolli. Unitedis mängides oli ta mulle isa eest," kinnitas Beckham.

Milani peatreener Leonardo ei osanud veel öelda, kas inglane kuulub täna algkoosseisu. "Vahet ei ole, kas ta alustab algkoosseisus või sekkub vahetusest. Beckham on meie jaoks väga erakordne mängija. Tema jaoks on see kahtlemata väga tähtis õhtu."

Peatreener tunnistas, et kõige ohtlikum mängija ManU ridades on kahtlemata Wayne Rooney. Itaallastel on tema taltsutamiseks välja mõeldud isegi "operatsioon Rooney." Leonardo jättis selle mõistagi saladuseks, mida see operatsioon endast kujutab.

Reali peatreener usub edasipääsu

Madridi Reali peatreener Manuel Pellegrini oli Lyoniga kordusmängu eel optimistlikult meelestatud.

"Me teame, mida me peame tegema. Loodan, et mängime täna selliselt nagu viimased 70 minutit Sevilla vastu," kommenteeris Pellegrini. "Meistrite Liigas ei ole kergeid vastaseid, kuid ma olen kindel, et me pääseme veerandfinaali.., kuid me peame selleks täna hästi mängima."