Nimelt lootsid Tšehhi klubi mängijad pärast kohtumist Barcelona meestega särke vahetada, kuid Kataloonia pallurid lahkusid kiirelt riietusruumi. Ainsana jäi pärast kohtumist vastaste mängijatega austusavaldusi vahetama Barcelona väravavaht Marc Andre ter Stegen.

"Ta jäi pärast kohtumist mind tunnelisse ootama," rääkis mängu üheks sangariks kerkinud Praha väravavaht Ondrej Kolar ter Stegenist. "Ta peatas mind ning ütles, et polnud ammu nii head esitust väravavahi poolt näinud."

"Ma võtan seda kui auhinda, et nii hea väravavaht pärast mängu jäi mind ootama, et mind eraldi õnnitleda hea soorituse puhul," jätkas tšehh. "See oli suurepärane kogemus, aga teised mängijad... Messi ja teised pallurid lahkusid kohe väljakult. Mõni neist ei surunud isegi kätt pärast matši."

"See on kurb. Ootasime väga nii suurte nimedega kohtumist ja tahtsime nendega särke vahetada, aga nad ei käitunud just meeldivalt."

Barcelona mängumehed said kriitikat ka kaks nädalat tagasi, kui meeskonnad kohtusid omavahel Praha võistkonna kodustaadionil. Nimelt jätsid pallurid pärast 2:1 võitu võõrustajate riietusruumist maha ühe prügimäe.