Merseyside`i politsei on ähvardustest ja solvangutest teadlik ning algatas uurimise, kirjutab Daily Mail.

"Võime kinnitada, et politseiametnikud on teadlikud jalgpalluritele sotsiaalmeedias saadetud sõnumitest ja ähvardustest. Võtame neid sõnumeid väga tõsiselt ning iga tuvastatud rünnak uuritakse põhjalikult läbi," teatas politsei pressiesindaja. "Merseyside`i politsei tahab sotsiaalmeedia kasutajatale meelde tuletada, et kõik pahatahtlikud ja ähvardavad sõnumid langevad uurimise alla."

Lisaks ähvardustele sõimati sakslasest väravavahti Kariust ka natsiks. Sotsiaalmeedias jagasid solvanguid ka väga tuntud inimesed. Näiteks kirjutas Jeremy Clarkson, kes on suur Chelsea fänn, järgnevat: "Ma arvan, et Liverpooli väravavaht peaks vähem aega kulutama juuksurite juures ja rohkem harjutama värava kaitsmist."

Karius, kelle prohmakad tõid Liverpoolile finaalis Madridi Realiga 1:3 kaotuse, oli matši järel väga löödud ja palus kõigilt vabandust. "Ma ei tunne hetkel midagi... Põhjustasin täna oma meeskonna kaotuse ja olen süüdi," sõnas Karius. "Palun kõigilt vabandust - meeskonnalt, tervelt klubilt. Tean, et vedasin teid alt."

"Kui ma vaid saaksin ajas tagasi minna, siis ma ... Mul on tõesti tohutult kahju ja ma palun andestust... Täna oli tõesti karm õhtu, kuid selline see väravavahi elu on," lisas sakslane löödult.

Eile postitas Karius Twitterisse veel ühe vabanduse, kirjutades: "Pole siiani eriti maganud... need sündmused jooksevad ikka ja jälle mu silme eest läbi."

Karius eksis finaalmängus nii hispaanlaste esimese kui kolmanda värava puhul. Esimesel juhul viskas ta palli otse Karim Benzema jalale, kes selle võrku saatis, ja teisel korral pudistas väravasse Gareth Bale'i kauglöögist tulnud palli.