"See on enesekindluse kriis ning me peame sellest tulema välja mängijatega päevast päeva rääkides. Peame välja selgitama, mis selle meeskonnaga Meistrite liigas lahti on. Nad on kõik tähtsad mängijad, seega ma ei mõista, miks nad ei suuda Meistrite liigas korralikult mängida," rääkis Pellegrini.

Kuigi City asetseb neljast mängust kogutud kahe punktiga tabeli põhjas, ei taha Pellegrini veel püssi põõsasse visata. "Sa ei mõtle kunagi, et oled väljas, kui matemaatika ütleb, et oled veel sees. Peame kõvasti tööd tegema ning oma normaalse mängustiili taastama," lisas Tšiili juhendaja.

Kreeka kohtunikule Tasos Sidiropolousele, kes City kahe mehega vähemusse jättis, kuid CSKA pallurit Pontus Wernbloomi teisest kollasest kaardist säästis ning lisaks veel Sergi Agüero kukutamise järel penaltit ei andnud, polnud Pellegrinil ühtegi etteheidet.

"Asi polnud ainult kohtunikus. Ma ei taha meie mängu millegagi välja vabandada ega kohtunikku tulemusega seostada. On kohtuniku otsustada, kas anda punane kaart või penalti. Mina pean analüüsima, miks me ei mängi nii, nagu me tavaliselt mängime," sõnas Pellegrini.