Manchester United asus eile õhtul Meistrite liigas Memphis Depay väravast juhtima, kuid kodus mänginud hollandlased vastasid kahe väravaga.

"Üks asi, millest Manchester United hetkel puudust tunneb, on väravad. Klubil on puudu tõeliselt tipptasemel kesktormajatest, kes suudaks garanteerida väravaid," kommenteeris Scholes BT Sporti mängujärgses otsestuudios.

"Van Gaal rääkis eelmisel aastal, et meeskond on balansist väljas, kuid ma arvan, et see on hetkel veel rohkem balansist väljas, sest klubil pole ründajaid," kritiseeris Scholes, vihjates Robin van Persie ja Javier Hernandezi lahkumise järel jäänud tühimikule.

"Oleks üks kahest - Van Persie või Hernandez - klubisse edasi jäänud, tunduks meeskond üsna tugev. Need mängijad suudaks garanteerida väravaid," lisas Unitedis 18 aastat mänginud Scholes.

Kuna Wayne Rooney on hetkel vigastatud, ei olnud Unitedil eile varumeeste pingilt võtta ühtegi ründajat. Nädalavahetusel Liverpooliga mängus kasutas United ründaja kohal poolkaitsjat Marouane Fellainit.