1/16-finaali avamängus viigistas Wisla kümnekesi jäädes kodus 1:1, kusjuures Standard Liege'i värav sündis penaltist. Tänases korduskohtumises, kus samuti 63. minutil ühemehelisse vähemusse jäädi, lepiti 0:0 viiki. Teise kollase kaardi pärast pidi väljakult lahkuma Gervasio Daniel Nunez.

Tänu võõrsil löödud väravale pääses Euroopa liiga kaheksandikfinaali Belgia klubi.

"Kahju on niimoodi välja langeda, kui kumbagi mängu ei kaota. Aga paraku kodus sisse lastud värav maksis meile kätte. Kurb on see, et vastane ei teinud midagi sellist, et nemad kindlasti meist paremad oleks ja edasipääsu vääriks. Meeleolu meeskonnas praegu midagi head ei ole. Proovisime siiski lõpuni ning olime ka täna kümnekesi väravale väga lähedal," ütles Pareiko Delfile.

Eesti koondise väravavahil oli paar kriitilist sõna ka mõlema mängu kohtunikule. "Kohtunik aitas juba teist korda täna Liege´i välja. (Nunezi) teine kollane ei olnud tegelikult kollast väärt. Ning penalti, mis meile kodus määrati, oli ka fifty-fifty tegelikult," sõnas Pareiko, kes ka ise täna viimasel minutil kergelt endast välja läks ja hoiatuskaardi sai.

"Olin palli kinni püüdmas, kui vastane mulle samal ajal jalgadega kätte sõitis ning kohe minema jooksis. Kui oled mees, vabanda, mitte ära pane jooksu nagu jänes. Must mäng. Nii ei tohi teha tegelikult," tunnistas Pareiko pisut ka enda tunnete üle keemist.