Esimesed meistrite liiga alagrupimängud alustavad juba 12. ja 13. septembril, mil mõlemal mängupäeval kohtuvad omavahel kaheksa meeskonda – muu hulgas saab alustuseks näha näiteks Barcelona ja Juventuse ning Liverpooli ja Sevilla kohtumisi. Oodata on põnevat vastaseisu, sest vaatamata sellele, et Barcelona ja Liverpool on Betsafe’i analüütikute hinnangul mõlemad tugevad favoriidid, on mõlemas mängus viigi tõenäosus ligi 25%.

Balti riikide juhtiva spordiennustus- ja online-kasiinoportaali Betsafe’i turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul on spordifännile tihti kõige igavam ja pettumust valmistavam, kui võitja jääbki välja selgitamata. “Betsafe kindlustab aga jalkafännid oma uue pakkumisega igava mängu ja viigi vastu,” lisas Ulejev.
Betsafe'i uue kampaaniaga on võimalik liituda portaali kodulehel ja panustada mistahes meistrite liiga alagrupimängule minimaalse koefitsiendiga 1.5. Kui mäng lõppeb seisuga 0 : 0, saab panuse summa tagasi boonusena.

Betsafe on spordi suurtoetaja nii rahvusvahelisel tasandil kui ka lokaalselt tegevusriikides, toetades muu hulgas näiteks nii Manchester City jalgpallimeeskonda kui ka Eesti Jalgpalli Liitu juba seitsmendat aastat järjest.

Betsafe pakub suurt hulka esmaklassilist spordiennustust, online-pokkerit, mitmeid veebipõhiseid osavus- ja õnnemänge ning online-kasiinot turvalises ja lõbusas keskkonnas. Portaal pakub spordiennustust enam kui 4000 erinevas kanalis, sisaldades nii live-panustamise kui ka suurt hulka in-play-panustamise võimalusi. Online-kasiino mängudest on saadaval muu hulgas nii Blackjack ja rulett kui ka mänguautomaadid ja videopokker.

Betsafe'i mobiilset rakendust opereerib BML Group Ltd, kes omab Malta hasartmängunõukogu litsentsi. Ettevõte opereerib ligi 20 erinevat brändi erinevates riikides.

Betsson Group on rohkem kui 50-aastase kogemusega ja üks maailma suurimaid veebipõhiseid hasartmänguteenuseid pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud Rootsi ettevõttele Betsson AB (OMX: BETS B).

Jaga
Kommentaarid