"Kuigi me tegime mõned vead, kaitses meeskond hästi. Kui viga juhtus, oli David (de Gea) kohal ja tõestas, kui hea väravavaht ta on," sõnas Mourinho pressikonverentsil.

"Tegelikult tegi David ühe hämmastava tõrje ja rohkem tööd tal polnud. Ülejäänud löögid olid kerged, lihtsalt löögid, vaid statistika," lisas portugallane, vahendab Independent.

De Gea ise sellise arvamusega ei nõustunud ning sõnas ajakirjanikele: "Neil (Sevilla) olid mängu parimad võimalused ja nad mängisid tõesti hästi, kuid kõik jäi lahtiseks ja me saame järgmise kohtumise pidada Old Traffordil. Tegin tähtsaid tõrjeid ja olen selle üle õnnelik."

Küsimus vahetusmehena alustanud Paul Pogba kohta, kes pääses platsile pärast Ander Herrera vigastust, ajas Mourinho pisut närvi. "Kui ma oleks üks ajakirjanikest, küsiks ma hoopis, kas ma olen nõus, et noor Scott McTominay tegi fantastilise mängu. Ma vastaks, et tegi küll. Aga Paul (Pogba) mängis hästi ning andis meile keskväljal kindlust ja stabiilsust. Kui arvestada, et mängisime võõrsil, oli meie palli valdamise protsent (46 - toim.) igati hea ja seda suuresti tõnu Paulile," rääkis Mourinho.