"On selge, et Barcelona inimesed tahaksid Reali täiesti tühjade kätega jäämas näha. See teeks barcelonalased väga rõõmsaks, kui Atletico Reali Meistrite liiga finaalis alistaks," ütles Argentina pallivõlur ESPN-ile.

"Atletico on hakkama saanud millegi suurega, neid ei ole lihtne võita. Nad on väga raske vastane ning selle eest tuleb kiita treener Diego Simeonet."

Just Atletico oli see, kes veerandfinaalis Barcelona teekonna lõpetas ning nad teisest järjestikusest kübaratrikist (La Liga, Hispaania karikavõit ja Meistrite liiga) ilma jättis. 22. mail läheb Barcelona Hispaania karikat kaitsma Sevilla vastu, mängupaigaks Atletico koduareen Vincente Calderon.

"Meistrite liigast väljalangemine oli suur tagasilöök. Me olime avamängu esimesel poolajal Atleticost paremad, aga ei suutnud siis veel edasipääsu ära otsustada. Vicente Calderonil toimunud kordusmäng oli siis juba väga raske," rääkis Messi.

"Oleks suurepärane, kui me suudaks nüüd hooaja lõpetada liigavõidu ja karikavõiduga. Anname endale aru, et see pole lihtne. Kaks finaali on veel jäänud. Kaotasime La Ligas palju punkte, aga suutsime end õigel ajal kokku võtta. Kõik on endiselt meie kätes."

Hispaania liiga saab lõpplahenduse sel laupäeval, kui tabelit ühe punktiga juhtiv Barcelona kohtub võõrsil Granadaga (16. koht), Madridi Real Deportivo La Corunaga (13.).