Kuigi Artem Milevski viis juba teisel minutil Kiievi Dünamo Barcelona vastu juhtima, täna suurüllatusi siiski ei sündinud. Tiitlikaitsja viigistas 33. minutil Xavi väravast ja võttis Lionel Messi lõpuminutite tabamusest 2:1 võidu. Kuna teises sama alagrupi mängus alistas Milano Inter koduväljakul Samuel Eto'o ja Mario Balotelli väravatest Venemaa meistri Kaasani Rubiini 2:0, on F-alagrupi lõplik tabeliseis järgnev: Barcelona 11, Inter 9, Rubiin 6 ja Dünamo 5 punkti.

G-alagrupis selgitasid teise edasipääseja Sevilla kõrval Stuttgart ja Unirea Urziceni, kes mängisid Saksamaal. Rumeenia klubi, kellel oli enne tänast sakslaste ees kahepunktiline edumaa, ei suutnud Stuttgardis vajalikku viigipunkti hankida ja kaotas 1:3. Sevilla järel pääses play-offi Stuttgart, Unirea jätkab Euroopa liigas.

H-alagrupis
tagas endale täna edasipääsu Ateena Olympiakos, kes alistas koduväljakul Londoni Arsenali 1:0. Mängu ainsa värava lõi teise koosseisuga mänginud Arsenali vastu Leonardo 47. minutil.

AZ Alkmaar oli kuni viimaste mänguminutiteni kinni pääsus Euroopa Liigasse. Paraku lasti Standard Liege`il endale viimasel minutil 1:1 viigivärav lüüa ja Ragnar Klavani koduklubi eurohooaeg on lõppenud. Belglaste otsustava värava lõi seejuures väravavaht peaga! Eestlane täna platsile ei saanud.

UEFA Meistrite Liiga, 09.12:

E-grupp:

Liverpool 1:2 Fiorentina

Lyon 4:0 Debrecen

Tabeliseis: Fiorentina 15, Lyon 13, Liverpool 7, Debrecen 0 punkti

F-grupp:

Kiievi Dünamo 1:2 Barcelona

Milano Inter 2:0 Kaasani Rubiin

Tabeliseis: Barcelona 11, Inter 9, Rubiin 6, Dünamo 5

G-grupp:

Sevilla 1:0 Rangers

Stuttgart 3:1 Unirea

Tabeliseis: Sevilla 13, Stuttgart 9, Unirea Urziceni 8, Rangers 2

H-grupp:

Standard 1:1 AZ

Olympiakos 1:0 Arsenal

Tabeliseis: Arsenal 13, Olympiakos 10, Standard 5, AZ 4

Vaata kõikide mängude VÄRAVAID SIIT.