Vastavalt Euroopa Jalgpalli Liidu UEFA otsusele mängitakse Meistrite liiga hooaeg lõpuni augustis. PSG on juba praeguseks teatanud, et nad kavatsevad kindlasti augustis Meistrite liiga mängudes osaleda, kuid nad peavad kodukohtumisteks leidma välismaalt uue koduväljaku.

„Austame Prantsusmaa valitsuse otsust. Kavatseme siiski Meistrite liigas kaasa lüüa. Kui ei ole võimalik Prantsusmaal mängida, siis mängime need kohtumised välismaal. Võtame arvesse kõiki ohutusnõudeid,“ sõnas PSG esimees Nasser Al-Khelaifi Prantsusmaa meediale.

Praeguseks ei ole veel ametlikult selge, kas PSG kroonitakse ka tänavuse hooaja Prantsusmaa meistriks. Võistluste katkestamise ajaks oli nende edumaa teise koha meeskonna Marseille Olympique'i ees 12 punkti. Viimaste teadete kohaselt saab PSG siiski selle tiitli endale ning nad kroonitakse viimase kaheksa aasta jooksul seitsmendat korda meistriks.

Meistrite liigas on praeguseks konkurentsis veel ka teine Prantsusmaa meeskond Lyon. Nemad alistasid kaheksandikfinaali avamängus 1:0 Torino Juventuse, kordusmatš on seal veel aga pidamata.

Kui peakski nii juhtuma, et augustis toimuvad Meistrite liiga kohtumised, siis tunduvalt paremas seisus on nende riikide klubid, kelle meistrivõistlused on vahepeal jätkunud. Nii arvatakse juba praegu, et edukaks võivad tõusta Saksamaa klubid, kus meistrivõistlused peaksid jätkuma juba 9. mail. Samal ajal teevad liiga jätkamiseks pingutusi ka Hispaania, Itaalia ja Inglismaa.

Meistrite liigas veerandfinaali jõudnud meeskonnad:

PSG (Prantsusmaa)
RB Leipzig (Saksamaa)
Atalanta (Itaalia)
Madridi Atletico (Hispaania)

Pooleli jäänud kaheksandikfinaalid:

Madridi Real – Manchester City (City võitis võõrsil avamängu 2:1)
Londoni Chelsea – Müncheni Bayern (Bayern võitis võõrsil avamängu 3:0)
Lyon – Torino Juventus (Lyon võitis avamängu koduväljakul 1:0)
Napoli – FC Barcelona (avamäng jäi Napolis 1:1 viiki)