Selleks, et kumbki kaotanud meeskond poolfinaali jõuaks, peab juhtuma tõeline ime. Inter peaks võõrsil võitma Schalket vähemalt 4:0 ning Tottenham Reali 5:0.

Õhtu põnevam mäng toimus kahtlemata Milanos, kus Inter juba esimesel minutil juhtima läks. Schalke väravavaht Neuer tegi väga halva otsuse ning Stankovic põrutas palli keskväljalt tühja väravasse. Kuid sakslased viigistasid üsna kiirelt, 17. minutil.

34. minutil asus Inter uuesti juhtima, kuid juba kuus minutit hiljem viigistas Schalke jällegi ning meeskonnad läksid vaheajale viigiseisul.

54. minutil suutis vanameister Raul mängijate vahelt palli Interi väravasse sokutada ning külalised läksid esmakordselt juhtima. Kaks minutit hiljem lõid itaallased omavärava ning 75. minutil otsustas Edu värav mängu. Schalke võitis 5:2.

Teises mängus viis Adebayor nurgalöögist peaga kodumeeskonna juhtima juba 4. minutil. 

15. minutil teenis Tottenhami ründaja Crouch teise kollase kaardi ning jättis külalised üsna mängu alguses kümnekesi. Kuigi inglased suutsid esimese poolaja lõpetada seisul 0:1, siis teine poolaeg polnud neil Reali vastu enam midagi teha. Lõppskoor Realile 4:0.

Madridi Real - Tottenham Hotspur 4:0 (Adebayor 4' ja 57'; Di Maria 72'; Ronaldo 85')

85. minut: Cristiano Ronaldo lööb Reali ette juba 4-0!

78. minut: Bassong vahetab Corluka välja.

75. minut: Kaka vahetab Di Maria välja ning Higuain saadab puhkama Adebayori. Mõlemad Reali väravalööjad saavad puhkust.

72. minut: Di Maria kasvatab Reali eduseisu 3-0.

Real surub kõvasti. Kahel järjestikusel rünnakul peab väravavaht mängu sekkuma-

60. minut: Diarra vahetab Khedira välja. 

57. minut: Real asub juhtima 2-0. Adebayor lööb oma teise värava. Jälle peaga!

47. minut: Ronaldo tõmbab Gallase robustselt maha, kuid kaarti ei järgne.

35. minut: Pepe teenib kollase ning peab teise mängu vahele jätma.

20. minut: Van Der Vaart teenib kollase, Real on avaldamas suurt survet.

15. minut: Crouch saab punase kaardi! Tottenhami kaotab ühe ohtlikemast ründajatest!

12. minut: Adebayor saab kollase.

7. minut: Crouch teeb õhus Khedirale vea ning teenib kollase kaardi.

4. minut: Adebayor lööb nurgalöögist peaga värava! Real juhib 1:0.

2. minut: Ronaldo alustab agressiivselt. Pall lendab postist siiski kaugele.

Inter Milan - Schalke 2:5 (Stankovic 1'; Matip 17'; Milito 34'; Edu 40'; Raul 54'; Ranocchia 56' ov; Edu 75') 

Algkoosseisud:

Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Di Maria, Alonso, Ozil, Khedira, Adebayor, Ronaldo

Tottenham: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Sandro, Modric, Bale, Van

87. minut: Raul vahetatakse välja, Karimi tuleb sisse.

84. minut: Raul teenib täiesti ebavajaliku kollase.

83. minut: Draxler vahetab Jurado välja. 

78. minut: Schimtz vahetab Baumjohanni välja, Interil tuleb Motta asemel Nogotomo sisse.

75. minut: Schalke lööb 5-2! Uskumatu! Edu põrutab karistusala servast ilusa värava. Interile on korralik saun tehtud! Pealtvaatajad lahkuvad hordide kaupa.

66. minut: Sneijder tõmmati maha ning Papadopoulos teenis kollase

65. minut: Jurado lööb posti! Interil on tõeliseid probleeme.

60. minut: Chivo saab teise kollase ning peab mängust lahkuma. Cordoba vahetab Kharja välja.

56. minut: Schale kasvatab edu 4-2 Ranocchia lööb omavärava. Raul hakkas Edule keskele söötma, kuid itaallane sai jala vahele nii kurvalt, et pall lendab väravasse.

54. minut: Schalke läheb juhtima 3-2. Vanameister Raul saab meeste vahelt söödu ning lükkab palli väravasse.

53. minut: Chivo tõmbab Farfari maha ning jätab järgmise mängu kollasega vahele.

48. minut: Eto'o mängib ilusti värava ette ja lööb, kuid Neuer teeb supertõrje.

47. minut: Militol oli võimalus 3-2 teha, kuid lööb palli napilt mööda.

45. minut: Farfan teeb lolli vea, teenib kollase ning jätab järgmise mängu vahele.

40. minut: Schalke viigistab 2-2! Edu teeb imelise töö. Esimese löögi katseb Cesar ära, kuid Edu ei anna alla ning lööb tagasi põrganud palli väravasse.

34. minut: Inter juhib 2-1. Sneijder söödab palli ilusti värava ette Militole, kes selle õhust kaunilt väravasse põrutab.

24. minut: Väravalööja Stankovic peab vigastusega vahetusmeeste pingile minema, mängu tuleb Kharja.

17. minut: Schalke viigistab! Stankovis paneb peale ning Cesar puterdab palli Matipi jalale, kes selle väravasse lööb.

8. minut: Sneijder saab peaga löögile, kuid pall lendab üle värava.

5. minut: Raul lööb uuesti, kuid Cesar püüab.

4. minut: Raul saab peaga löögile, kuid pall läheb napilt väravapostist mööda. 

1. minut: Neuner eksib rängalt ning ei jõua väravasse tagasi. Stankovic lööb poolelt väljalt tühja väravasse. Inter juhib juba 1:0.

Algkoosseisud:

Inter: Julio Cesar, Maicon, Ranocchia, Chivu, Zanetti, Stankovic, Motta, Sneijder, Cambiasso, Eto'o, Milito.

Schalke: Neuer, Uchida, Matip, Howedes, Sarpei, Farfan, Papadopoulos, Jurado, Baumjohann, Raul, Edu.

Eelinfo:

Madridi Real - Tottenhami Hotspur

Tottenhamil on tõsiseid probleeme kaitseliiniga, sest vigastatud on nii William Gallas, Alan Hutton, Ledley King, Jonathan Woodgate kui Younes Kaboul. Mängukõlbulikuks on aga kuulutatud vigastusest taastunud Walesi tähtmängija Gareth Bale.

Reali ei saa täna kindlasti aidata vigastatud Karim Benzema, Fernando Gago ja Pedro León. Küll on aga taas rivis Portugali vutitäht Cristiano Ronaldo.

Tottenhami peatreener  Harry Redknapp rääkis mängu eel, et tema meeskond saab kohtumisele vastu minna pingevabalt. "Meil ei ole mingeid pingeid. Keegi ei oodanud hooaja eel, et me pääseme veerandfinaali. Võidukohustus on hispaanlastel. Olen väga rahul, et Gareth Bale on taas rivis. Ta annab mulle mängutaktika kujundamisel palju võimalusi."

Reali juhendaja Jose Mourinho kinnitusel oodatakse Madriidis seda mängu suure innuga. "Real ei ole pikki aastaid Meistrite liiga veerandfinaalis mänginud. Ei usu, et mängijate motiveerimisega probleeme tekiks. See on hooaja üks tähtsamaid mänge," märkis Mourinho. "Tore, et saan oma sõbra Harry Redknappiga eurosarjas kohtuda. Loodan, et Harry saab varsti võimaluse Inglismaa koondist treenida."

Real kaotas laupäeval Hispaania liigas üllatuslikult Real Sporting de Gijónile 0:1. See oli Jose Mourinhole esimeseks koduväljakul saadud kaotuseks alates 2002. aasta 23. veebruarist, mil tema juhendatud FC Porto alistus SC Beira-Marile.

Tottenham mängis nädalavahetusel Inglismaal Wiganiga võõrsil 0:0 viiki. Kuigi Tottenham on Premier League`is kaotanud viimasest 25-st mängust vaid kolm, ei ole samal ajal suudetud viimases viies mängus võidurõõmu maitsta.

Real ja Tottenham on varem eurosarjades kohtunud korra - 1984/85 hooaja UEFA karikasarja veerandfinaalis pääsesid edasi hispaanlased, kes võitsid Londonis 1:0 ja tegid Hispaanias 0:0 viigi.

Milano Inter - Schalke

Milano Interil tegid nädalavahetuse 0:3 kaotusmängus AC Milani vastu kaasa vigastusest taastunud Andrea Ranocchia, Cristian Chivu ja Diego Milito. Kõik mehed on ka täna mänguvalmis.

Schalke koduliiga mäng FC St Pauliga jäeti reedel kaks minutit enne lõppu pooleli, sest joonekohtunik sai signaalraketiga pihta. Schalke juhtis selleks ajaks 2:0. Saksamaa jalgpalliliit määrab Schalkele arvatavasti võidu, St Pauli klubi ootab aga fännide käitumise eest karm karistus.

Schalke kaitsja Christoph Metzelder, kes murdis viimases mängus ninaluu, peaks täna kaitsemaskiga mängima. Vigastuste tõttu on Schalkel väljas Klaas-Jan Huntelaar, Christoph Moritz ja Christian Pander.

Interi peatreener Leonardo loodab, et meeskond suudab masendava kaotuse Milanile unustada ja täna hea partii esitada. "Ma tean, et Schalkel ei lähe koduliigas kõige paremini, kuid nõrk meeskond ei pääseks Meistrite liiga veerandfinaali. Kindlasti tuleb raske mäng."

Schalke juhendaja Ralf Rangnick rääkis, et meeskonnal on olnud rasked ajad, kuid tänast mängu ei tohiks see mõjutada. "Meeskond on treeningutel head tööd teinud ja näen hetkel väga löögivõimelist klubi."