Inglased domineerisid Moskvas mängu CSKA vastu ja said teenitud värava 86. minutil, kui skoori tegi Ecuadori pallivõlur Antonio Valencia. Inglismaa meistermeeskond jätkab Meistrite Liigat täisedu 9 punktiga.

Hispaanias Santiago Bernabéu staadionil olid vastamisi Madridi Real ja AC Milan. Milani väravavahi Dida suur prohmakas, kes pillas palli enda ette, lubas Raulil 19. minutil Reali juhtima viia.

Teise poolaja keskel seadis Andrea Pirlo võimas kauglöök tabloole viigi 1:1. Kolm minutit hiljem eksis väljatulekul Reali puurivaht Casillas ja Pato lõi 2:1. Veerand tundi enne kohtumise lõppu andis Raul kavala nurgalöögi ja täiesti vaba Drenthe saatis kauglöögist palli väravasse - 2:2.

Mängu lõpp oli väga sündmusterohke. Esmalt lõi Raul värava, kuid talle fikseeriti suluseis. Järgnevalt jõudis nurgalöögi ajal väravani Milan, kuid ka see ei lugenud, sest kohtunik leidis, et Casillasele tehti enne viga. Mängijate tunded keesid üle ning peaaegu oleks läinud kakluseks. Raul ja Nesta said lõpuks kollase kaardi. Käsikähmlus sai alguse tegelikult sellest, kui Ronaldinho lükkas Rauli.

Milan sai lõpuks magusa 3:2 võidu tänu Pato 88. minuti väravale.

Meistrite Liiga, 21. oktoober:

A-alagrupp:

FC Girondins de Bordeaux - FC Bayern München 2:1

Ciani 27, Pianus 40 - Ciani 6 (omavärav)

Juventus - Maccabi Haifa 1:0

Chiellini 47

B-alagrupp:

Moskva CSKA - Manchester United 0:1

Antonio Valencia 86

VfL Wolfsburg - Besiktas JK 0:0

C-alagrupp:

Madridi Real - AC Milan 2:3

Raul 19, Drenthe 76 - Pirlo 62, Pato 65, Pato 88

FC Zürich - Olympique de Marseille 0:1

Heinze 69

D-alagrupp:

FC Porto - FC Apoel 2:1

Hulk 33, Hulk 48 (pen)  - Pereira 21 (omavärav)

Chelsea - Club Atlético de Madrid 4:0

Kalou 41, Kalou 52, Lampard 69, Perea 90 (omavärav)

Vaata kõikide mängude VÄRAVAID SIIT.