Nüüdseks on tema neljas hooaeg Liverpooli tüüri juures läbi ja see üks tiitel on lõpuks käes. Liverpool alistas tänavuses Meistrite liiga finaalis 2:0 Tottenhami. Sellega sai läbi Klopi needus ning sakslane võib ausa näoga ka järgmisel hooajal Põhja-Inglismaa klubi tüürida.

Klopp on teinud nelja hooajaga Liverpoolist taas tõelise suurklubi, kuid tiitlid olid seni võitmata. Liverpooliga oli ta kaotanud kolm finaali ja tänavu jäädi ainult ühe punktiga ilma Premier League'i tiitlist. Kui võtta arvesse ka Klopi aeg Dortmundi Borussia juures, siis oli ta kaotanud kuus finaali järjest.

„Olen üsna kindel, et nelja aasta pärast olen ma Liverpooliga võitnud vähemalt ühe tiitli,“ sõnas ta neli aastat tagasi pressikonverentsil ning seda koormat pidi ta kandma tänavuse Meistrite liiga finaalini. „Paljud on mulle toonaseid sõnu meelde tuletanud,“ tunnistas ta hiljuti.

Nüüd on selge, et Klopil ei tule enam midagi tõestada. Liverpool pani auhinnakappi klubi ajaloo kuuenda Meistrite liiga trofee. Enamat on suutnud ainult Madridi Real 13 ja AC Milan seitsme esikohaga.