Barcelona võiduvärava lõi 31. minutil Ivan Rakitic. Kuigi mäng oli lahtine ja võimalusi jagus, eriti Barcelonal, siis mõlema väravavahi suurepärane tõrjetöö jättis skoori minimaalseks. Barcelona puurilukk Marc-Andre Ter Stegen tõrjus 78. minutil Sergio Agüero penalti. Kahe mängu summas Barcelona edasi 3:1.

Juventuse võidumängus avas juba 3. minutil pommlöögiga skoori Manchester City kunagine paha poiss Carlos Tevez. 70. minutil duubeldas eduseisu Alvaro Morata ja lõppskoori vormistas 79. minutil taaskord Tevez. Juventus edasi üldskooriga 5:1.

Eelinfo:

Dortmundi Borussia - Torino Juventus

Itaalias peetud avamängu võitis küll Juventus 2:1, ent mängupildilt oli tegu täiesti võrdsete meeskondadega.

Dortmund on püsinud koduliigas viimases kuues mängus kaotuseta (4 võitu ja 2 viiki), oma värav on hoitud puhtana aga suisa kuu aega (ehk kolm mängu). Möödunud nädalavahetusel ei suutnud meeskond kodus siiski enamat 0:0 viigist Kölniga.

Kui Jürgen Kloppi hoolealused asuvad kohutava hooaja alguse tõttu Bundesligas alles 10. kohal, siis Juventusel on neljanda järjestikuse meistritiitli võitmine vaid vormistamise küsimus. Kaks viimast koduliiga mängu on Massimiliano Allegri hoolealused võitnud 1:0, kaotusevalu tunti viimati aga oktoobris(!).

FC Barcelona - Manchester City

Barcelona võttis Manchesteris peetud avamängus väärt 2:1 võidu, ometi on omad võimalused korduskohtumises kindlasti ka inglastel.

Luis Enrique meeskond on võitnud koduliigas kolm mängu järjest ning juhib meistrivõistlusi ühe punktiga Madridi Reali ees. Lõppenud nädalavahetusel alistati võõrsil Eibar 2:0.

Manchester City ja Manuel Pellegrini jaoks on olnud hooaja teine pool Inglise kõrgliigas üsna masendav, sest tiitliheitlus Londoni Chelseaga on sisuliselt juba lõppenud (Chelsea võiduga). Kolmest viimasest mängust on kaotatud kaks - alla jäädi nii Liverpoolile kui Burnleyle, võit saadi aga Leicesteri üle.