Chelsea võttis juhtohjad juba kolmandal mänguminutil, kui Samuel Eto'o londonlased 1:0 juhtima viis. Chelsea teise värava autoriks oli Tim Cahill 42. minutil.

Avakohtumise 6:1 võitnud Reali viis kordusmängus juhtima 21. minutil Cristiano Ronaldo. Kümme minutit seadis Tim Hoogland tabloole aga viiginumbrid. Schalke seis muutus äärmiselt kehvaks 74. ja 75. minutil, kui üksteise järel skoorisid Ronaldo ja Alvaro Morata.

Kohtumise eel:

Galatasaray ründestaar Didier Drogbale on tänane mäng eriti eriline, sest ta astub esimest korda Stamford Bridge'i murule pärast 2012. aastal Chelseast lahkumist.

Elevandiluuranniku ründaja on öelnud, et värava korral ta täna oma kunagiste fännide ees võidutantsu lööma ei hakkaks, kuid Chelsea turniirilt välja kukutamine on tema eesmärk number üks.

"Vära keeruline on Chelsea vastu mängida, kuid minu jaoks mitte nii väga raske, sest ma kuulun praegu Galatasarayle," vahendab Daily Mirror Drogba sõnu.

"Ma pean olema professionaal. Loomulikult tulevad emotsioonid mängu nagu ka avamängus, mis oli samuti eriline. Kogu austuse juures selle klubi, fännide ja mängijate vastu, ei hakka ma ilmselt tähistama. Kuid kui me võidame, olen ma õnnelik."

Ajalugu Galatasarayd just ei soosi. Kaheksal korral, mil klubi on Inglismaa klubidega võõrsil kohtunud, pole veel võidurõõmu maitstud - kolm mängu neist on jäänud viiki ning viis kohtumist lõppenud Galatasaray kaotusega.

Läinud reedel Ragnar Klavani koduklubile Augsburgile 1:2 kaotuse kinkinud Schalke väljavaated edasipääsule on sisuliselt olematud. Alla andmist näitab juba see, et Saksa klubi peatreener Jens Keller on lubanud mänguaega anda noorematele.

"Madridi Real ja Müncheni Bayern on maailma tugevamad meeskonnad. Leverkusen mängis Pariisis PSG vastu vapralt ning me tahame teha sama. Me peame olema realistid - Real on imeline meeskond ning kui sa kaotad avamängu 1:6, pole veerandfinaali jõuda lihtne," ütles ta eilsel pressikonverentsil.

Delfi vahendab kell 21.45 algavate mängude käiku operatiivselt tekstipõhises otseülekandes.