Vutisõprade sõnutsi mõjus Mardisalu ja Kanniku naasmine eetrisse värskendavalt.

"Puhtalt sellepärast, et Kannikut kuulata, tegin üle aastate midagi, mida normaaloludes ei teeks - vaatasin Arsenali mängu. Päris äge oli," kirjutas üks kommentaator Soccernet.ee foorumis.

"Kui mõned faktivead välja jätta, siis tõesti oli väga äge. Mõnus retrolaks," arvas teine.

Enne teisipäevast Arsenal - Olympiakose kohtumist oli legendaarsel kommentaatorite paaril viimaseks matšiks 2004. aasta Meistrite liiga finaal AS Monaco ja Porto vahel. Miks siis kommentaatoripuldist lahkuti?

"TV3, kes tookord Meistrite liigat üle kandis, tegi siis aastase pausi, ja kui lõpuks tagasi tuldi, olid olud muutunud - Kalev Kruus hakkas ise kommenteerima ja võttis peagi ka Toomas Vara punti. Nii nad kahekesi seda asja vedasid. Hiljem ei tulnud meie naasmine kõne alla seetõttu, et Indrek töötas diplomaadina välismaal ning ma polnud nõus kellegi teisega koos kommenteerima," rääkis Mardisalu.

Kauaoodatud comeback sai teoks Viasat Sport Balticu sisujuhi Kruusi initsiatiivil. "Sellest oli esimest korda juttu mitu aastat tagasi. Tekkis õhkõrn võimalus ja küsiti, kas me oleksime sellega nõus. Loomulikult võtsime väljakutse hea meelega vastu," sõnas Mardisalu.

Kuigi igapäevaselt TV3 "Seitsmeseid Uudiseid" diktorina lugev Mardisalu on eetripalavikuga harjunud, oli ta teisipäeval klappe pähe pannes närvis.

"Ma kirjeldaksin seda kui kohtumist vana armastusega. Tunded on endiselt kuumad, aga ei tea täpselt, mida öelda ja kuidas reageerida. Võtab aega, enne kui hakkame teineteist samamoodi lugema ja tunnetama nagu omal ajal tegime. Ma valetaksin, kui ütleksin, et ma ei olnud teisipäeval enne eetrit närvis. Muidugi olin ma väga närvis," lisas Mardisalu.

Kuna üksjagu aastaid on mööda läinud, siis võtab ka mänguks valmistumine Mardisalul nüüd veidi rohkem aega kui vanasti. Seda aga pelgalt seetõttu, et palju sai sel nädalal paberile kritseldatud tarbetuid märmeid.

"Võib-olla tegin enne teisipäevast ülekannet liiga palju kirjatööd. Hiljem, kui oma märkmeid lugesin, sain aru, et mida ma närveerin. Tean ju enamikku sellest infost niikuinii. Oleme ju mõlemad vutiga suhteliselt hästi kursis ning aastatega teleri ees tuhandeid tunde jalgpalli vaadanud."

Kuigi konkurents kommentaatorite vahel Viasatis ja TV6-s on tihedamaks läinud, loodab Mardisalu, et üks mäng vooru kohta neile Kannikuga siiski jagub. "Kui saaksime ühe mängu vooru kohta ehk paar mängu kuus, oleksime ülimalt õnnelikud. Umbes selline kokkulepe meil ka Kruusiga praegu on," sõnas ta.