Ometi varjutab tiimi juba mõnda aega ühe esimängija intiimelu. Ryan Giggs, kes on hetkel meediahuviorbiidis armukeseskandaaliga, on saanud treener Fergusoni abistava käe.

Giggs peab laupäeval heas vormis olema ning on tiimi võiduks vajalik. Just seetõttu on Ferguson, keda britid kutsuvad hellitavalt Fergieks, vihaselt teatanud, et kõik reporterid kes julgevad Giggsi afääri teemal enne laupäeva sõna võtta, aetakse pressikonverentsilt välja.

BBC reporter, kes julges teisipäevalt Fergielt Giggsi afääri kohta pärida, aeti silmapilkselt ruumist minema. Ferguson olla olnud nii vihane, et ta kutsus silmapilkselt kohale oma abilise ja teatas, et kui midagi sellist peaks veelkord juhtuma, aetakse ükskõik milline reporter pressitelgist ja mängult minema.

ManU fännid on aga seekord oma tiimi poolel ning on asunud treener Fergie eestvõttel ajakirjanikke ründama, et kaitsta oma lemmikmeeskonna liikme privaatsust. Jalgpall tähendab teatavasti Suubritannias kõike ja inimesed on oma lemmiktiimile truud kogu elu.

Jalgpallur Giggs maja ette koondunud ajakirjanikke ründasid teisipäeval maskides fännid, kes lõikasid nugadega sisse reporterite autokummidesse.