Mängu saatus otsustati 11-minutilise perioodi jooksul. Kui avapoolajal jäid väravad löömata, siis 53. minutil viis võõrustajad juhtima Ashley Young. Kõigest viis minutid hiljem duubeldas seisu 18-aastane Mason Greenwood.

62. teisel minutil realiseeris penalti Juan Mata ning kaks minutit hiljem vormistas lõppseisu teist korda täpne olnud Greenwood. Hea mängu teinud hispaanlane Mata andis resultatiivse söödu nii Youngi kui ka Greenwoodi teisele tabamusele. Ühtlasi tegi ajalugu Greenwood, kellest sai 18 aasta ja 72 päeva vanusena noorim Unitedi mängumees, kes eurosarjas kaks väravat löönud.

Vaatamata kaotusele teenis Alkmaar L-grupis teise koha, kuna juba varasemalt oli edasipääs kindlustatud. Kolmandaks jäi grupis Belgradi Partizan, viimase positsiooniga pidi leppima Astana.

Inglismaa klubidest jätkavad Euroopa Liiga 32 parema seas veel Londoni Arsenal ja Wolverhampton Wanderers. Arsenal teenis viimases voorus raske 2:2 viigi Liege Standardi vastu, Wolverhampton oli koguni 4:0 parem Türgi suurklubist Istanbuli Besiktasest.

Kõik Euroopa Liigas jätkavad meeskonnad: