Lionel Messi pommitas APOELi vastu kolm väravat ning möödus sellega Hispaania legendist Raulist, kes hoidis aastaid turniiri suurima väravaküti aunimetust. Raul jõudis karjääri jooksul Meistrite liigas tabada 71 korda, Messil on nüüdsest kirjas juba 72!

Manchester City vajas Bayerni vastu vähemalt viiki, et säilitada mingidki lootused grupist edasipääsuks. Kõik algas inglaste jaoks suurepäraselt - 20. minutil teenis Benatia punase kaardi ning sellest saadud penalti realiseeris Sergio Agüero. Kümnekesi jäänud Bayern haaras kohtumises aga peagi kontrolli ning suutis Xabi Alonso karisutslöögist viigistada. Ka see ei olnud veel kõik - mõni hetk hiljem lõi Robert Lewandowski sakslased juba juhtima.

City lootuste lõpp tundus olevat vaid aja küsimus, kuid nii siiski ei läinud. Agüero pääses 85. minutil Manuel Neueriga üks-üks olukorda ning saatis palli paremasse nurka, viigistades kohtumise. Inglise klubi võiduvärav sündis 90. minutil sarnasest olukorrast ning taaskord oli päästeingliks Agüero, kes oma õhtu kolmanda tabamuse kirja sai.

Kuna Moskva CSKA suutis kolmandal üleminutil AS Roma vastu viigistada, otsustavad Bayerni järel teise edasipääseja viimases voorus Itaalia ja Inglise klubi omavaheline vastasseis.

Tulemused blogis