Loomulikult hakkasid Liverpooli fännid tegema koheselt plaane, kuidas jõuda nüüd 1. juuniks Madridi. Nimelt toimub tänavuse hooaja Meistrite liiga finaal 1. juunil Madridi Atletico koduareenil Wanda Metropolitanol.

Liverpooli võidu järel suundusid fännid koheselt 31. maiks lennupileteid ostma. Nagu selgus, siis ühe otsa pilet 31. maiks Liverpoolist Madridi maksis kohtumise järel ligemale 1000 eurot.

Nagu Liverpooli poolehoidjate postitustest võis välja lugeda, siis enne kohtumist võis selliseid pileteid saada väga odavalt ning nii mõnigi soetas paar nädalat tagasi umbes 50 euro eest endale vastava pileti.

Arvestades Inglismaa klubide poolehoidjate reisilembust, siis müüakse ilmselgelt läbi ka kõige kallimad piletid ning Madridi reisib 1. juuniks tõenäoliseks mitukümmend tuhat Liverpooli poolehoidjat.

Loomulikult viskasid Liverpooli poolehoidjad nalja Manchester City fännide üle ning uurisid sotsiaalmeedias, kas mõnel City fännil on müüa 1. juuniks lennupileteid Madridi.

Kui olla valmis üheks ümberistumiseks ja 7 kuni 10 tunni pikkuseks reisiks, siis võib Liverpoolist Madridi ning tagasi saada nüüd umbes 550 euroga. Tasub meeles pidada, et ümberistumistega piletid olid ka päev tagasi hoopis teiste hindadega.