"Olime tugevad ja surusime end sellest läbi. Ma ütleksin, et see oli maagiline õhtu!" vahendab Ronaldo mängujärgseid kommentaare ESPN. "Tahaksin jääda selle juurde, millega ülejäänud meeskond hakkama sai, nad mängisid väga hästi, ning loomulikult aitasid meid palju fännid. Meistrite liiga mängud on alati erilised. Tänane oli rohkem pingelisem kui tavaliselt, rohkem elavam ning see kokku annab täiusliku õhtu."

Ronaldo karjääri 37. mütsivemp kasvatas ta selle Meistrite liiga hooaja väravaarve 16-ni, portugallase isiklik rekord Euroopa tugevaimas klubisarjas on 17.

"Nii palju kübaratrikke pole paha, mis?" jätkas Ronaldo. "Väravate löömine on mul DNA-s ning ma tahaksin neid meeskonnale edasi pakkuda. Sellised asjad (rekordid) juhtuvad loomulikult. Ma ei jälgi neid. Inimesed, kes mind tunnevad, teavad, et ma annan endast alati kõik. Kui sa piisavalt palju tööd teed, tuleb kõik sulle ise kätte."

Ilusatest numbritest hoolimata on Ronaldot kritiseeritud tõusude ja mõõnadega hooaja eest ning isegi oma kodufännide poolt välja vilistatud. Ei puudu ka spekulatsioonid selle kohta, et tiimi omanik Florentino Perez plaanib 31-aastast ründetuusa suvel maha müüa.

"Arvestades, et see on mulle olnud "halb" hooaeg, pole see üldsegi nii kehv. Võite mind kritiseerida, kuid ma jätkan samas vaimus ning mu numbrid on kõigile näha. Olen väga õnnelik, et lähen kuu enne hooaja lõppu ainult paremaks. See oli üks mu paremaid õhtuid Euroopas, mitte parim, kuid üks paremate seast."