Esmaspäevaseks loosimiseks on meeskonnad asetatud kahte gruppi. Asetusega on kõik alagrupivõitjad ja neli paremat Meistrite liiga alagruppide kolmanda koha omanikku, asetamata Euroopa liiga alagrupi teised kohad ja neli halvemat Meistrite liigast madalamale pudenenud klubi.

Augsburg on asetamata meeskond, mistõttu on nende võimalikud vastased eriti kõrgest klassist. Suurklubide Manchester Untiedi ja Liverpooli seas on siiski ka mängitavamaid vastaseid nagu Moskva Lokomotiv, Viini Rapid, norralaste Molde või miks mitte mõni oma kodune rivaal - Schalke või Leverkuseni Bayer.

Klavani klubi vastase kõrval on huvitav jälgida, kes loositakse Jürgen Kloppi juhendatava Liverpooli mängupartneriks. Välistatud pole, et sakslasel tuleb kohtuda oma eelmise tööandja Dortmundi Borussiaga.

UEFA Meistrite liiga play-off paaride loos toimub Eesti aja järgi kell 13, Euroopa liiga loos kell 14.

Augsburgi võimalikud vastased Euroopa liigas: Molde, Liverpool, Krasnodar, Napoli, Viini Rapid, Braga, Lazio, Moskva Lokomotiv, Basel, Tottenham, Schalke, Bilbao Athletic, Manchester United, Leverkuseni Bayer, Olympiakos, Porto.

Asetamata meeskonnad: Fenerbahce, Sion, Dortmund, Midtjylland, Villareal, Marseille, Saint-Etienne, Sporting, Fiorentina, Anderlecht, Praha Sparta, Augsburg, Sevilla, Valencia, Galatasaray, Donetski Šahtar.