Kloppi kinnitusel on lisaks traumast taastuvale Mo Salahile väga suur küsimärk mõlema vasakkaitsja - Andy Robertsoni ja Alberto Moreno - kohal.

"Hetkel pole õrna aimugi, peame veel ootama," vastas Klopp küsimusele, keda ta homme vasaku äärekaitsja kohal mängitab. "Kuna mängude vahel on väga vähe aega, on olukord keeruline ja ma pean viimase hetkeni ootama. Hetkel pole selles osas uudiseid."

"Samas ma olen üsna lootusrikas, et meil on võrreldes Evertoni mänguga suurem mängijatevalik," lisas Klopp. Üleeilses 0:0 viigimängus Evertoni vastu sai teatavasti vasakul äärel täismängu kirja Ragnar Klavan.

Küsimusele, kas Manchester City on suuteline avakohtumise 0:3 kaotuse tagasi mängima, vastas Klopp: "Kui te nägite nende avapoolaega Manchester Unitedi vastu, siis seal oleks võinud olla lausa kuus väravat ja vahest vähemalt neli oleks nad pidanud ära lööma. Neil on kvaliteet olemas ja see pole meie jaoks üllatus. Peame näitama oma parimat mängu."

Salahi osalemise kohta ei osanud Klopp samuti midagi uut öelda, kinnitades, et ta teeb koosseisu osas otsuse alles homme päeval.