25-aastase Pogba karjäär Manchester Unitedis ei ole kulgenud kõige paremini ning tema läbisaamine peatreener Jose Mourinhoga on olnud samuti keeruline.

Pärast Cristiano Ronaldo palkamist loodabki Juventus, et neil õnnestub nüüd tagasi meelitada ka Pogba.

Itaalia väljaanne Corriere Dello Sport kirjutab, et Pogba on selgelt Juventuse esimene eelistus keskväljale ja tema hankimiseks ollakse valmis ka mitme mehe müümiseks. Pogbat soovitakse eelkõige just Ronaldo pärast, et muuta portugallase elu väljakul veidike lihtsamaks.

Itaalias loodetakse, et Pogba hankimise muudab lihtsamaks ka tõik, et Mourinho on teinud ka viimasel ajal värske maailmameistri suunas kriitikat.

“Arvan, et ei ole meie asi temast maksimumi välja pigistada. Ta peab ise endast parima andma,“ teatas Mourinho viimati.

Pogba hankimiseks on vaja Juventusel aga mõni praegune mängumees rahaks teha. Kõige tõenäolisemaks lahkujaks peetakse ründajat Gonzalo Higuaini, keda jahivad nii Londoni Chelsea kui ka AC Milan. Lisaks tahab Chelsea veel Daniele Ruganit. Itaalia meedia teatel võidakse müüa ka äärekaitsja Alex Sandro.

Juventuse suurimaks müügihitiks võib kujuneda hoopis 28-aastane poolkaitsja Miralem Pjanic. Pjanici vastu on eelkõige huvi tundmas Manchester City ja FC Barcelona. Kui esialgu räägitakse, et Bosnia ja Hertsegoviina mängumehe eest on City tegemas 50 miljoni euro suurust pakkumist, siis Juventus loodab saada isegi 100 miljonit. 50 miljoni eest nad tõenäoliselt Pjanicit ka ei müü.