"Teisipäevane mäng näitas kohtumise jooksul mängu ilu ning enne mängu selle mängu kõige koledamaid tahkusid," rääkis Klopp. "Kui ma sellest kõigepealt kuulsin, ei suutnud ma oma emotsioone inglise keeles väljendada. Sellised asjad ei tohiks aset leida ning me peame kõik tegema endast oleneva, et need asjad ei korduks."

"Mul pole ilmselgelt sellele lahendust pakkuda, ilmselt kellelgi pole, aga see on uskumatu, et midagi sellist võib juhtuda. Nagu te arvata võite, oleme kõik mõtetes ja palvetes Seani ja tema perekonnaga," lisas sakslane.

Klopp annab endale aru, et taoliste vahejuhtumite kordumine Roomas on küllaltki tõenäoline, kuid kutsub fänne üles mõistlikkusele.

"Treeneri töös tuleb harva ette tõsiselt keerulisi olukordi. Ma pole varem sellises olnud, aga kõik ütlevad, et Roomas on päris raske - mitte just sportliku poole pealt, see on ka kindlasti keeruline, aga ei ole nii suur probleem -, vaid kõige muu osas. Ma ei oska selle kohta midagi öelda, sest pole seda varem kogenud," jätkas Klopp.

"See on vaid jalgpall ning ma pole kunagi mõistnud inimesi, kes sellest aru ei saa. Ma pole kunagi mõelnud, et staadioni kõrval toimuvad kaklused kuidagi toredad oleks. Olen päris kindel, et need, kelle töö on inimeste turvalisuse eest hoolt kanda, annavad endast parima. Ma palun tõesti kõigilt vastutustundlikku käitumist! See on ju vaid jalgpallimäng. Kui Roma võidab ja finaali pääseb, siis järelikult nad väärivad seda. Ja vastupidi. Nautigem seda atmosfääri, mis loodetavasti tuleb sama fanatstiline, kui see meie staadionil oli."