"Probleem on selles, et meil on mängitud ainult kaks veerandit. Kaks veerandit on veel ees. Ma olin meie hea mänguga rahul, kuid ma ei arva, et me oleme favoriidid. Kui me kaotame 0:3, oleme me väljas. Sellise edu maha mängimine oleks rumal, kuid miski pole veel otsustatud," lausus Klopp pressikonverentsil. "Me tunneme end lihtsalt täisväärtuslike poolfinalistidena. Meil pole selles faasis just ülearu kogemusi."

Kloppil paluti kommenteerida ka Mario Götze olukorda, kelle peale meeskonna fännid vimma peavad, kuna ta otsustas liituda suvel põhirivaali Müncheni Bayerniga. "Kui sa mängid jalgpalli, siis sa tead, kuidas selliste situatsioonidega toime tulla. Sa ei saa olla edukas, ilma et keegi seda märkaks. On normaalne, et mängijad tulevad ja lähevad. Kaotame iga aasta mõne briljantse mängija. Meiegi lähme ju aina paremaks. See pole mingi probleem," ütles ta.

Lõpuks kiitis Klopp ka neli väravat löönud Robert Lewandowskit. "Ma lõin kord neli väravat 1990. aastal Erfurti vastu. See on mu elus ikka veel väga tähtsal kohal ning ma ei unusta seda kunagi," sõnas ta.