Chelsea kaotas kohtumise Pariisi Saint-Germainile võõrsil 1:3. Argentiinlane Pastore hiilgas suurepärase sooloväravaga kolmandal üleminutil.

"Kolmas polnud värav, see oli nali. Gary Cahill ütleb sloppy (tõlk: räpakas), ma ütlen ridiculous (tõlk: naeruväärne). Ma ei saa kedagi nimeliselt süüdistada. Ma ei tee seda siin, vaid räägin nendega riietusruumis." kommenteeris Mourinho Javier Pastore sooloväravat kohtumise kolmandal üleminutil. Vaata seda siit!

"Aitasime vastast oma mannetu kaitsega. Kaotasime esimese värava puhul kergelt palli ja andsime ründajale ise söödu. Teise värava ajal polnud keegi otsustaval hetkel omal kohal ning mu mängijad lõid omavärava, see oli ebaõnn, kuid mängijate positsioneerimine kaitses ei olnud õige."

Mourinho tõdes, et kordusmängu silmas pidades on seis küll raske, kuid mitte midagi ilmvõimatut. "Teises mängus saab raske olema, kuid mitte võimatu. Jalgpallis pole miski võimatu. Võib juhtuda, et nad löövad värava eikusagilt ja meil ei ole väravaid kuskilt võtta, kuid kunagi ei tea. Me peame andma endast kõik."