50-aastane portugallane, kes FC Porto ja Milano Interi Euroopa klubijalgpalli meistriks juba tüürinud, ütleb, et ei heida meelt, kui see Realiga sel aastal ei peaks õnnestuma.

"Kahte Meistrite liigat on väga raske võita. Sellest pole midagi, kui ma kolmandat ei võida," rääkis ta oma kodulinnas Setubalis antud pressikonverentsil.

Mõistagi tundsid ajakirjanikud huvi ka kuulujuttude kohta Pariisi Saint-Germaini siirdumisest, kuid Mourinho sõnul pole Prantsusmaa tema jaoks üldse mingi variant.

"Mul oleks raske minna mõnda teise riiki peale Portugali, Inglismaa, Itaalia või Hispaania, kus olen oma loomulikus keskkonnas," vastas ta.

Ühtlasi kergitas ta pisut saladuseloori oma hiljutise väite osas, et UEFA parima treeneri valimisel tehti sohki, öeldes, et üks nendest, kes talle oma hääle andis, kuid hiljem internetis selle kellegi teise nime tagant leidis, oli endine Interi ja praegune Napoli ründaja Goran Pandev.

"Pandev oli üks neist, kes mulle helistas. Teised eelistavad jääda anonüümseks ning mul jääb ainult üle nende soovi austada. Imetlen Gorani ausust ja tugevust," ütles Mourinho.