Kruus ja Vara tõdevad, et Liverpooli ja Southamptoni omavaheliste mängude ajalugu koosneb vaid mõne üksiku erandiga enamuses väga huvitavatest kohtumistest ning mehed on kindlad, et ka selles kohtumises ei tee Southampton Liverpooli elu lihtsaks.

Kruus nendib, et Southamptonit võib pidada Liverpooli “farm-meeskonnaks”, kuna paljud sealsed mängijad on oma karjääri just Liverpoolis jätkanud ning lähiajal on oodata ka mõnda seesugust liikumist, nagu näiteks José Fonte puhul. Kui Vara arvab, et Southamptonist võib tulla Klavanile palju kõvasid konkurente, siis Kruus ei taha kuidagi nõustuda ja leiab, et Vara on lihtsalt vinguvaks vanameheks muutunud.

Gurude andmetel on Liverpooli meeskonna keskmine vanus Premier League’is kõige madalam — eks täna ole näha, kas noorematel meestel on ka kiiremad jalad.

Vara võtab ennustusmängus taaskord Kruusil sõnad suust ning viimane väljendab rõõmu, punktitabelit vaadates see tulemus nüüd kindlasti täide ei lähe. Punktitabelist ja koefitsientidest saab ülevaate Triobeti ennustusportaalist. Gurud juhatavad sisse ka nädalavahetusel toimuva olulise Premier League’i kohtumise Liverpooli ja Manchester Unitedi vahel — on mida oodata.