Jalkagurude sõnul on B-alagrupis läinud oodatust tulisemaks ning kuigi mängud on kõik olulised, on see mäng, mida Benfica kodus kaotada ei tohi. Videos selgitab Kruus, mis sündmuste ajel on Benfica ja Napoli mäng kujunenud kõvasti suurema kaaluga mänguks, kui oleks võinud arvata. Samuti avaldavad gurud arvamust, et mõned valusad kaotused ning vahetult enne tänast mängu aset leidnud esimene kaotus Portugali liigas, on Benficale tõenäoliselt jälje jätnud, mis võib anda tunda ka mängus Napoli vastu.

Eksperdid toovad muuhulgas huvitava faktina välja, et Lissaboni Benfica pole kunagi Meistrite Liigas suutnud võita ühtegi Itaalia klubi. Seevastu ei saa öelda, et Portugali klubideski papist poisid on — Itaalia klubi võidutses Vara andmete kohaselt Portugalis kohaliku klubi üle viimati 1993. aastal.

Samuti selgub videost, kes on see jalgpallur, kes on Napoli eest löönud Diego Maradona järel kõige rohkem väravaid ning kui palju.

Nagu kombeks, teevad Jalkagurud mängu kohta ka oma ennustused, mille üle peab arvet Triobet. Ennustusportaalis on üleval koefitsiendid nii selle kui ka teiste Meistrite Liiga kohtumiste kohta.