Mäng tuleb nii tuline, et gurud — vaatamata sellele, et viljelevad antud juhul tugitoolisporti — peavad kinnitama enda füüsilist ja vaimset valmisolekut eelseisvaks kohtumiseks. Vara ajalootunnist selgub, et Real on koduväljakul läbi aegade märgatavalt parem olnud, kuid Kruusi sõnul on nüüd käes Barca viimane võimalus Reali elu keeruliseks teha. Muide, nad on suutnud viimases 22 järjestikuses mängus vähemalt korra Reali puurilukku avada.

Kahe meeskonna tabeliseis on oodatult tasavägine, kuid see, mille pealt siia mängu saabutakse, on erinev. Realil on selja taga kaks pigem lustakat mängu. Samas kui Barcelona mentaalne pool ja ettevalmistus on veidi käest läinud. Jalkagurude hinnangul on huvitav jälgida, kuidas saab hakkama Barca ründeliin ilma Neymarita — teatavasti tuleb 70% väravatest sealsest raudsest kolmikust.

Video lõpus saab näha tavapärasest mahlakamaid väljaütlemisi, kuid mehed on ennustuste juures üksmeelsemad kui muidu. Kruusi ja Vara punktiseisu ning Triobeti koefitsiendid eelseisvateks mängudeks leiab spordiennustusportaalist.